Hak-İş konfederasyonunun kurucu başkanı 22-23-24. dönem AK Parti Manisa Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılığını yapan Manisa siyasetinin duayenlerinden Hüseyin Tanrıverdi ile Hak-İş Manisa İl Başkanı Hizmet İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Okan Polat’ın Yunus Park’ta düzenlediği iftar yemeğinde oğlum Gökhan ile bir araya geldik. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, konfederasyona bağlı sendikaların başkanları ve sendikaların iş yeri temsilcilerinin katıldığı iftar yemeğinde Hüseyin Tanrıverdi “Erdoğan’a desteğimiz sonsuzdur” dedi. İftar yemeğinin yapıldığı Yunus Park’ı Manisalılara kazandıran Başkan Çerçi’ye bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

ATAMAN TAYDAŞ “HÜSEYİN TANRIVERDİ GELİYOR” DEDİ

Ataman Taydaş yılların dostu. Manisa AK Partide il yönetiminde görevlerini sürdüren Taydaş beni aradı. Hal hatır sordu ve dedi ki “Hüseyin Tanrıverdi geliyor. Sendikasının iftar yemeğine katılıyor. Seni davet etme görevini bana verdi” dedi. Bende oğlum Gökhan’a Hüseyin Tanrıverdi’nin katılacağı iftar yemeğine götürmesini söyledim. Birlikte oruçlarımızı açmak ve Hüseyin Tanrıverdi ile bir araya gelmek üzere Yunus Park yolunu tuttuk. Biraz erken gittik. Manisa’ya tepeden seyrederken hava serindi. O gün ben Yavuz Donat ile birlikte şapkacı Fethi’den aldığım fötr şapkamı taktım. İyi ki takmışım. Üşümenin önüne geçtim. Bu sırada Hak-İş Manisa Şube Başkanı Okan Polat oğlum Gökhan ve beni karşıladı. “Hüseyin Başkanımız yolda geliyor” dedi. Konuşurken Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler geldi. Ve Ankara plakalı araçla dostumuz Hüseyin Tanrıverdi geldi. Yanında Adnan Kaçire ile. Ahmet Songüler sendika başkanı Okan Polat ile Hüseyin Tanrıverdi ile ayaküstü sohbet etmeye başladık. Tanrıverdi “Yine sıra dışı giyinmişsin” dedi. Fötrümü beğendi. Bende “Şapkacı Fethi’den aldım” diyerek beraberce iftar sofrasının başına oturduk. Yanıma Dursun Ali Yıldız oturdu. Tanrıverdi’nin bir yanında Ahmet Songüler ve Tanrıverdi’nin Manisa’daki siyaset dostlarından kıymetli iş insanı Adnan Kaçire diğer yanına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi eşi Melek Hanım ile oturdu. Ataman Taydaş, Cemal Alat ve oğlum Gökhan karşımda topun patlamasını bekliyordu. Ataman Taydaş bizimkiler dediği Hikmet Oray Yalçın’ın Manisa’ya gelip gelmediğini sordu. Bende “Hikmet Ukrayna’da. Osman Talu geldi. Ahmet Songüler ile Taş Fabrikada iftar açtık” dedim. İftarda bir konuşma yapan Tanrıverdi Filistinlilere yapılan saldırıyı lanetlerken 11 ilde meydana gelen depremin Türk milletini bir kez daha kenetlediğine değinerek “Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Devletimize ve özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hükümetimize Allah yardım etsin diyorum. Biz RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN boyuna posuna hayran olduğumuz için kendisine destek vermiyoruz. Yoksa o da bir insan evet boylu poslu yakışıklı ona bir diyeceğimiz yok. Allah nazardan saklasın. Recep Tayyip Erdoğan’ı fiziksel yapıdan kaynaklı değil aklından ve bizim değerlerimize sahip çıktığı sürece desteğimiz sonsuzdur” dedi.

ULUPARK İFTARI

Manisa’nın Ulupark’ı Sabahattin Kayhan’ın yönetiminde siyasetçinin iş insanlarının spor dünyasının vazgeçemediği bir kafesi. Şimdi uzun süredir bayrağı oğlu Tarkan Kayhan ayakta tutuyor. Babası gibi hatır nazdır. Her yıl Ulupark’ta yapılan iftar yemeklerine hep katılmışımdır. Oğullarım Gökmen ve Gökhan ile. Bu yılkine Hüseyin Tanrıverdi’nin iftar yemeğinden erken kalkıp oğlum Gökhan ile gittik. Tarkan Kayhan’ın da gönlünü aldık. Çayımızı içtik. Sonra eve istirahate çekildim. Aslında iftarımız çoğu zaman evde yapmaya çalışıyorum. Davetlere de kimseyi kırmadan katılma çabası içindeyim. Mübarek Ramazan ayı iyi geçiyor.