Bir süre önce değerli eşi Fatma Tanrıverdi’yi kaybeden AK Parti’den Manisa’da üç dönem milletvekilliği yapan Manisa’nın büyükşehir olmasında emeği olan Hüseyin Tanrıverdi hafta sonu Manisa’ya geldi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye annesinin vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundu. Manisaspor’dan yetişen yıldız futbolcu Gökmen’in ani vefatını da öğrenen Hüseyin Tanrıverdi ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulundu. AK Parti siyasetinde önemli görevlerde üstlenen Manisa siyasetinin duayenlerinden Hüseyin Tanrıverdi seçimleri kazanan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve Borsa Başkanı Sadık Özkasap’a tebrik ziyaretlerinde bulundu. Kırkağaç, Soma’da AK Parti ilçe teşkilatı ve belediye başkanlarını ziyaret etti. Hüseyin Tanrıverdi’nin bu ziyaretlerine Ataman Taydaş, Rahmi Polat, Abdullah Doymaz ile birlikte katıldım.

SARUHAN OTEL’DE KAHVALTI

Sağ olsun dostumuz bir çok yurtiçi yurtdışı gezilerinde beraber olduğum AK Parti Manisa milletvekili olarak üç dönem başta memleketi Kula olmak üzere Manisa’ya çeşitli hizmetlerin gelmesini sağlayan Hüseyin Tanrıverdi beni arayarak Manisa’ya geleceğini ve Ticaret ve Borsa ziyaretlerini beraber yapmamızı arzu ettiğini dile getirdi. Bende Tanrıveri’ye “Memnun olurum” dedim. Cuma sabahı Ataman Taydaş beni aldı. Saruhan Otel’e götürdü. Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte kahvaltı yaptık. Kahvaltıda çiçekçi Emre, sendika başkanları da vardı. Hep birlikte Hüseyin Tanrıverdi ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ı tebrik ziyaretinde bulunduk. Başkan Mehmet Yılmaz Hüseyin Tanrıverdi’ye Manisa ile ilgili geniş bir bilgi verdi. Sonra Ticaret Borsasına gittik. Başkan Sadık Özkasap Hüseyin Tanrıverdi’ye üreticilerin durumunu değerlendiren bilgiler sundu. Hatuniye Camisinde Cuma namazı kılındı. Burada Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Musfata Sarıgül ile karşılaştık. Öğle yemeğini aşçı Bahattin’in oğulları aşçı Mustafa ve Çeto’nun yerinde yedik. Mustafa, Hüseyin Tanrıverdi’yi ve misafirlerini ağırladı.

KIRKAĞAÇ VE SOMA

Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte ilk durağımız Kırkağaç AK Parti ilçe teşkilatıydı. Ataman Taydaş, Rahmi Polat, Abdullah Doymaz ile birlikte Başkan M. Emin Güngör ve yöneticilerle Hüseyin Tanrıverdi seçimler ile ilgili düşüncelerini anlattı. 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Tanrıverdi “Bu seçim Türkiye’nin geleceğini belirleyecek” dedi. Teşkilatta Kırkağaç kavunu ikram edildi. Toplantıda belediye başkanı İsmail Gedüz de vardı. Hüseyin Tanrıverdi Belediye Başkanını da makamında ziyaret etti. Soma’da da önce AK Parti teşkilatı sonra da belediye başkanı ziyaretinde bulundu. Hüseyin Tanrıverdi Soma AK Parti İlçe Başkanı Erol Saygıl ve yöneticileri ile sohbet etti. Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’u makamında eski kamyoncular kooperatif başkanı 95 yaşındaki Yusuf amca ile birlikte oldu. Bende Yusuf amcanın 1977 yılından beri tanırım. Rahmetli emniyet müdürü Necdet Menzir’in yakın dostuydu. Maşallah sağlığı iyiydi. Kırkağaç ve Soma’da Hüseyin Tanrıverdi’ye vatandaşların ilgisi fazlaydı. Soma’dan Akhisar’a geçtik. İlçe Başkanı Fatih Tüzün’ün amcasına taziyede bulunan Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte ziyaretler Akhisar’da sona erdi. Tanrıverdi Ankara’ya bizler de Manisa’ya döndük.