3 Aralık’ta Başkan Erdoğan Şanlıurfa’daydı. Rekor katılımla 110 bin kişiye hitap etti. Bu ilde yapılan yatırımların toplu açılışını da gerçekleştiren Başkan Recep Tayyip Erdoğan “Kimse boş hesap yapmasın. 30 km’lik güvenlik şeridini tamamlayacağız. Bugün siyasi, ekonomik ve askeri vizyonlarını kendisi belirleyen demokrasi ve kalkınma atılımlarını kendi iradesi ile hayata geçiren bir Türkiye var. Türkiye yüzyılını inşa kabiliyetimizi dost düşman herkese kabul ettirdik. Daha önce hedeflerimize dudak bükenler artık tabloyu kabulleniyorlar” dedi. Törene Şanlıurfalu ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de katıldı. Mikrofonu eline alan Tatlıses “Bize Cumhurbaşkanımız yeter. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar Cumhurbaşkanımızın yanındayım” dedi ve daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte “Haydi Söyle” şarkısını söyledi. Başkan Erdoğan “Biz ensarı da muhaciri de biliriz. Bundan tavizimiz yok. Bay Kemal bilmeyebilir ama biz biliriz” dedi.

TEK TEK MESAJ VERDİ

Coşkulu topluluk karşısında coşan Başkan Erdoğan GAP’ın şehri Şanlıurfa’da şu mesajları verdi.

1-      2023 seçimlerinde bir dönem daha Cumhurbaşkanı olarak bu kardeşinizi görevlendirmeye var mısınız?

2-      Allah’ın izniyle ve milletimizin takdiriyle yasama faaliyetlerini sürdürmeye biz hazırız siz de bu görevi vermeye hazır mısınız?

3-      Türkiye ekonomisi politikasını gerçekleştirerek yaşadığımız sıkıntıları geride bırakacağız. Biz büyümeye hazırız. Siz bu görevi bize vermeye hazır mısınız?

4-      Güney sınırlarımı boyunca kurmakta olduğumuz 30 km’lik güvenlik şeridini muhakkak tamamlayacağız. Saldırılar bizi kararlılığımızdan asla döndüremeyecek. Bize bu görevi vermeye hazır mısınız?

5-      Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız. Bu görevi bize vermeye hazır mısınız?

6-      Eski Türkiye güzellemesi yapanların 6’lı masada olduğu gibi “Sen ne istiyorsun? Bunu” onlar paylaşadursun. Siz bize bu görevi vermeye hazır mısınız?

7-      Kapalı devre parti toplantılarında yalan ve iftira siyasetini yapanlara bunun tutmayacağını anlatmaya devam edeceğiz. Bu görevi vermeye hazır mısınız?

Bay Kemal ve arkadaşları ne konuşuyor? Onlar musluk musluk, musluk açıp kapatıyorlar. Biz milletimize yalanla değil hakikatle konuşuyoruz.

Bu muhteşem katılım hep bir ağızdan Türkiye’nin dört bir yanı dursun. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.” diye konuştu.