Cumhur İttifakının başkan adayı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli deprem bölgesindeki seçim çalışmalarına devam ediyor. Adıyaman’da 40 bin kişiye, Kahramanmaraş’ta 70 bin depremzedeye seslenen Erdoğan “Düne kadar Kılıçdaroğlu önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır bağlamıştı. 15 Mayıs’ta demokrasi maskesi düştü. Bugün ise aynı eliyle masa yumruklamaktan bileği kırılacak” dedi. Erdoğan Adıyaman’da “Namerdin suyu bulanık akar aktığı yerleri sel olur yıkar. İyilik etmeden başına kakar işte böylesine muhtaç etme bizi” pankartı ile karşılandı. Başkan Erdoğan “CHP zihniyetinin temsilcilerinin sorunu kendilerinde aramak yerine milletimizi suçladılar. Makarnacılar, takoz, bidon kafalı diyerek insanımızı tahrik ettiler. Kibirli ve kaba tavırlarından vazgeçmiyorlar. İstiyorlar ki insanlar önlerinde diz çöksün. İstiyorlar ki kimi aday gösterirlerse milletimiz tıpış tıpış oy versin. Milletimiz bizi bir faninin görebileceği her türlü makama getirdi. Şu saatten sonra bizim aziz milletimize daha büyük eser ve hizmetler kazandırmaktan başka ne gayemiz olabilir? Sizi siyasi tercihlerinizden dolayı linç edenler bu milleti hiçbir zaman anlayamadılar. Milletten her seferinde şamar yiyerek pişkinlikle yoluna devam ediyor” dedi.

BAHÇELİ “28 MAYIS’TA ERDOĞAN DİYECEĞİZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Kahramanmaraş’ta depremzedelerle buluştu ve “14 Mayıs’ta sandıkta mührü elimize alıp sayın Erdoğan ve onu oluşturan Cumhur İttifakı partilerine oy verdiğimiz gibi 28 Mayıs’ta da sayın Erdoğan’ı 13.dönem cumhurbaşkanı yapmak mecburiyetindeyiz” dedi. Malatya’da deprem konutları yükselirken 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi 57 günde tamamlandı. Başkan Erdoğan tarafından hizmete açılan hastanede 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathane bulunuyor. 11 yakınını depremde kaybeden AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman “Bu hastane yaparsa AK Parti yapar yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar sözünün ispatıdır” diyor. Doğru söze ne denir?

ERDOĞAN GENÇLERLE BULUŞTU

Başkan Erdoğan seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Halkla bütünleşmeye gençlerle görüşmeye özen gösteriyor. İstanbul’da gençlerle buluşan Erdoğan “Bay bay Kemal gençleri seçilme ihtimali olmayan yerlerden aday gösterdi. Niye çünkü gençlere güvenmiyor. Bu şahıs gençleri kendisine en büyük rakip görüyor. 28 Mayıs’ta en iyi cevabı vereceğinizden eminim. Gelin bay bay Kemal’i siyasette emekli edelim” dedi.

AKŞENER “İŞİMİZ DAHA KOLAY”

Cumhur İttifakının başkanlık seçimlerinin ikinci turu için yaptığı çalışmalar gece gündüz devam ederken uzun süre sessiz kalan keyfi kaçan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kılıçdaroğlu için kendisinin ve partisinin sonuna kadar çalışacağına değindi ve sadece Kılıçdaroğlu’na oy isteyeceğim. Bu sefer daha kolay işimiz dedi.

KILIÇDAROĞLU GURBETÇİYE ÇAĞRI YAPTI

Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu yurt dışındaki seçmenlere “Sandığa gelin etrafınızdakileri de getirin. Sizleri önce oy vermeye sonra oylarınıza sahip çıkmaya çağırıyorum. 28 Mayıs’ta oylarınızı korumak için 1 milyon kişi sandıkta olacağız. Bize omuz vereceğinize yürekten inanıyorum” dedi.

28 Mayıs’a üç gün kaldı. Seçmen sandıkta karar verecek. Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu diye. Benim düşüncem millet istikrardan yana oy kullanacağı yönünde. Erdoğan’ın seçilmesine az bir zaman kaldı diyorum.

28 MAYIS SEÇİMİ HAYIRLI OLSUN

Seçime az bir zaman kaldı. 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi milletimiz için hayırlara vesile olsun. Pazartesi günü görüşmek üzere.