AK Parti bakanları ile MKYK üyeleri ve milletvekilleri ile Manisa’nın 7 ilçesine çıkarma yaptı. Sahada vatandaşlarla buluştu. Karşılıklı sorunların çareleri üzerine değerlendirmeler yaptı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Şehzadeler Belediyesini ziyaretinde Başkan Ömer Faruk Çelik’i yaptığı hizmetlerden dolayı övgüye boğdu. Demek ki Ankara’da Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i mercek altına almış başarılı çalışmalarını izliyor ve değerlendiriyor.

2023’ DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI

AK Parti’nin 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı Pazartesi günü Manisa’da gerçekleşti. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti MKYK üyeleri Emre Cemil Ayvalı, Nesrin Ulema, Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen, Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, kadın ve genel il kolları başkanları ve belediye başkanları katıldı. Toplantıya yoğun ilgi vardı. İstanbul’da meydana gelen hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından da hep bir ağızdan İstiklal Marşımız söylendi. Toplantıya “Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız” diye başlayan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki “Amaçları tek bu ülke büyümesin bölünsün parçalansın istiyorlar. Hepimizin moralini bozmak için bütün eylemleri gerçekleştiriyorlar. Üstesinden geleceğiz” dedi. Tek yürek olarak elbette üstesinden geleceğiz. Sayın Özhaseki bu ülkeyi Irak’a ve Suriye’ye çevirmek isteyenlerin başında ABD’nin olduğunu da biliyoruz. Size katılıyorum Özhaseki. Güçlü devlet yapımızla sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi ile teröre gerekli cevabı vereceğiz. Zaten veriyoruz. İçişleri Bakanı Soylu’yu da tebrik ediyorum. ABD’nin taziyelerini kabul etmediğini açıkladığından dolayı.

ŞEHZADELER BELEDİYESİNİ ZİYARET

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Manisa Şehzadeler Belediyesini ziyaretinde çiçeklerle karşılandı. Başkan Çelik “Bugün çok mutluyuz. Gerek Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak, gerek Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, gerekse de AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak kendisinden çok istifade ettiğimiz , şehrimize ciddi hizmetleri, katkı ve destekleri olan, bizlere yeri geldiğinde abi olarak sahip çıkıp yol gösteren, belediyecilikte örnek aldığımız duayen isimlerden biri değerli başkanımızı belediyemizde misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Çelik yaptıkları hizmetleri anlatan bir sunumu katılan davetlilere sundu. Hazırlanan videolu sunumu izleyen Özhaseki “Başkanımızı tebrik ediyorum. Nice hizmet ömürleri Allah nasip etsin diye de dua ediyorum” dedi. Şehzadeler Belediyesinde uzun süre kalan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki sohbet sırasında başkan Ömer Faruk Çelik’in babasının 1981 yıllarında Kayseri’de müftülük görevinde bulunduğunu hizmetleri ise hala takdirler Kayseri’de anılıyor demesi Başkan Çelik’i duygulandırdı. AK Partide belediyecilik çalışmaları ile Başkan Çelik’in dikkat çektiğini biliyordum. Ama şimdi Başkentte de dikkati çekmesi de güzel. Tebrikler Başkan Çelik.