Türkiye, tarım sezonuna giriyor! Hatay’da günde 12 saat çalışan tarım işçileri 900 TL yevmiye elde ediyor Türkiye, tarım sezonuna giriyor! Hatay’da günde 12 saat çalışan tarım işçileri 900 TL yevmiye elde ediyor

İstanbul ve Alanya'da gerçekleştirilen Kafes-21 operasyonları sonucunda, 2'si kırmızı bültenle, 1'i difüzyon mesajı ile aranan 3 organize suç örgütü elebaşı yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; Antalya ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ile Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri tarafından başlatıldığını duyurdu.

Türkiye'de Operasyonlar Artıyor!

Operasyon kapsamında Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı örgüt liderlerinden Thomas Josef Konrad'ın Antalya Alanya'da, Jinking Peng'in İstanbul Fatih'te ve firari şüpheli Daniel Alexander Muller'in İstanbul Beyoğlu'nda yakalandığı belirtildi. Konrad'ın Polonya’dan getirdikleri uyuşturucu maddeyi diğer Avrupa ülkelerine sevk ettiği, Peng'in Çin'de dolandırıcılık ve yasadışı örgüt faaliyetleri suçlarından arandığı, Muller'in ise Almanya'da ele geçirilen 1 ton kokainin operasyonun firari şüphelisi olduğu ifade edildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu düzenleyen polislere tebriklerini ileterek, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi