Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Yunusemre Belediyesi 100. Yıl Meydanı’nda düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da katıldı.

Manisa’da Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu iftar sofralarında yaşatılmaya devam ediyor. Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Yunusemre Belediyesi 100. Yıl Meydanı’nda düzenlenen iftar programı, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda hemşehriler aynı sofrada buluştu. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programında dayanışma ve paylaşma kültürünün önemi bir kez daha vurgulandı.

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda Yoğun Katılımlı İftar

Manisa’da Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programı, Yunusemre Belediyesi 100. Yıl Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

“Ramazan Birlik ve Beraberliği Pekiştiriyor”

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Güneş, yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine dikkat çekti.

Güneş, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında sizlerle aynı sofrada buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diyerek programa katılan misafirlere teşekkür etti.

İftar Sofrası İmece Usulüyle Hazırlandı

Programın imece usulüyle hazırlandığını belirten Güneş, organizasyonun hemşehriler ve gönüllülerin katkılarıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.

Dayanışma ruhuna vurgu yapan Güneş, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Samimi Atmosferde Sona Erdi

Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programı, vatandaşların sohbetiyle devam etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen etkinlik, katılımcıların Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte paylaşmasıyla sona erdi.

Muhabir: Özkan ÇELİK