BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'le Pazartesi günü bir araya geldiğini öğrenince, "Allah'ın bildiğini kuldan niye saklayayım?", Manisa adına çok sevindim. Başkan Ergün'ün Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik'e yaptığı nezaket ziyaretinde, "Halkımız kavga değil, hizmet bekliyor" yaklaşımı, benim de ziyaretin önemini daha iyi kavramama neden oldu. Halkın temsilcileri aralarında görüş farklılıkları da olsa, Manisa'ya hizmet noktasında bir araya gelip doğru yolu bulmaları beni mutlu etti.
DOĞRU YOLUN BULUNMASI MUTLULUK VERİCİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ziyaretinde, "Bu makamlarda halkımıza hizmet için varız. Halkımız kavga değil, hizmet bekliyor" sözlerine, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in, "Sayın Başkanımızın ifade ettiği gibi bizlerin görevi şehrimizde yaşayan insanlarımıza hizmet etmek. Büyükşehir, Şehzadeler ve diğer ilçe Belediyelerimiz hizmeti sağlıklı verebilmek adına birçok konuda birlikte hareket etmelidir. Uzlaşmanın tesis edilmesi gerekir. ‘Belediyeciliği siyasetten bir adım geride tutmakta, hizmet merkezli hareket etmekte yarar var' diye düşünüyorum" şeklinde cevap vermesinin, Manisamıza önümüzdeki günlerde güzel hizmetlerin yolunun açılacağının müjdecisi olarak görüyorum.
BAŞKAN ERGÜN 1 ADIMA 10 ADIMLA KARŞILIK VERDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, "Bir adım atana, ben on adım atmaya hazırım" duruşunun, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından iyi algılanmış olması ve 7-8 aydır komisyonlarda bekleyen Ulu Cami çevresinin imar planının da içinde olduğu değişikliğin Kasım ayı Meclis toplantısından uzlaşı içinde geçmesi, Başkan Ergün'ü fazlasıyla memnun etmiş. Meclis'teki ‘Teşekkür' söyleminin ardından da bu ziyaret gerçekleşti.
HOŞ BİR SEDA BIRAKIN
Gerçekten 1 Kasım seçimlerinden sonra siyaset şekillendi. Şimdi önümüzdeki 3 buçuk yıl içerisinde seçim yok. Belediye Başkanları Manisa'nın önemli sorunlarında çözüm için bir araya gelirse hizmet anlayışının hızlanacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaretinin Manisa adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. İki Başkana da "Aman, dikkat edin!" hatırlatmasında bulunmak istiyorum; Gerçekleştirmek istediğiniz bu güzel tabloyu kıskananlar olacaktır. Bozmaya çalışanlar çıkabilir. Gelen-giden sözlere itibar etmeyin. Birbirinizi arayın. Güven içinde Manisa'ya hizmet etmeye devam edin.
Bu makamlar gelip geçicidir. Kavgayla değil, yaptığınız hizmetlerle anılın. Gök kubbede hoş bir seda bırakın.