Dr. Mehmet Çerçi Manisa’da 2 dönem Manisa Milletvekilliği yaptı. İki dönemde Yunusemre İlçe Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Yunusemre ilçesine katkılar sağlamaya çalışan bir belediye başkanı Dr. Mehmet Çerçi. Başkan Çerçi’nin geçen Perşembe günü mutlu günüydü. Belediye binasının 100. Yıl Meydanı ve otoparkının açılış töreni görkemli oldu. Açılışa da ilgi büyüktü. Törene 22. Dönem TBMM Başkanlığı yapan Bülent Arınç, Manisa Valimiz Enver Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve eşi Canan Yenişehirlioğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Tamer Akkal, üç dönem Manisa milletvekilliği yapan Hüseyin Tanrıverdi, Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, CBÜ Rektörü Rana Kibar, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, olmazsa olmaz Hayrullah Solmaz, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlarının katıldığı törende Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kentin kalbi haline gelecek önemli projelerinin hayata geçmesinden mutluluk duyduğunu dile getirerek “Pek çok projemiz var. Onlarca hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Süreyya Millet Bahçemizin de kısa sürede hizmete açacağız. Askeriye ile aramızda olan bağlantı yolu ve bulvarını tamamladık. Bulvarın adını da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı yapmak istiyoruz” dedi.

Başkan Ergün “Emeği geçenleri kutluyorum”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de törende yaptığı konuşmada “Manisa gelişen, değişen ve büyüyen bir şehir. Büyükşehir olması ile büyüyen şehirlerin başında da Yunusemre geliyor. Cumhuriyetimizin 100.yılını kutladığımız bugünde Yunusemre Belediyemizin şehrimize kazandırdığı 100. Yıl Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Belediye Hizmet Binamızın hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel projelerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen değerli Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi başta olmak üzere herkesi kutluyorum” dedi.

Cumhuriyetimizi Manisa’da taçlandıran proje

Valimiz Enver Ünlü “Yunusemre Belediyemizin prestij projelerinin birinin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır projenin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Açılışı dualar ile yapılan kurdelesi protokol üyelerinin katılımı ile kesilen açılışta Bülent Arınç da bir konuşma yaptı. Dr. Mehmet Çerçi’ye dönerek “Allah yapanlardan razı olsun” dedi. Başkan Çerçi’nin Yunusemre Belediye başkanı olarak yaptığı hizmet açılışlarına yine İstanbullu dostlarım Talu Çiftliğinin sahipleri Osman Talu, Hikmet Oray Yalçın ve Ataman Taydaş ile katıldım. Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekilime “Romanlarını keyifle okudum” dedim. Kendisi de “Mutlu oldum” dedi. Murat Baybatur da AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığında Manisa il ve Şehzadeler ilçe yönetiminin oluşmasını sağlayan listeleri hayata geçirdi. AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve Şehzadeler İlçe Başkanı Av. Ali Özyiğit yönetimi görevlerine başladılar. Hayırlı uğurlu olsun. Açılışta Hüseyin Tanrıverdi ile de birlikte oldum.