Türkiye’de inşaat ve denizcilik sektörlerinde başarılı işlere imza atmış Nazım Kalkavan, Kalkavan Yapı’nın yönetim kurulu başkanıdır. Başlangıçta sınırlı bir faaliyet alanıyla yola çıksa da zaman içinde denizcilik ve inşaat sektöründe önemli bir yere gelerek tanınan iş insanlarından biri haline gelmiştir.

Nazım Kalkavan Kimdir?

Denizcilik ve inşaat sektöründe adından söz ettiren şirketlerden olan Kalkavan Yapı’nın yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan’ın serveti merak konusu oldu. Kalkavan, armatörlük ve hurda gemi söküm faaliyetleriyle ticari hayata atılmıştır. Zaman içinde gemi satın alma ve inşa ile armatörlük faaliyetleriyle kariyerini devam ettirmiştir. Ayrıca, Kalkavan Yapı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Galleria ve Ataköy Marina bulunan Dati Holding A.Ş.‘nin büyük hissedarlarındandır.

Nazım Kalkavan Kaç Yaşında ve Nereli?

Nazım Kalkavan’ın kaç yaşında olduğu ve kaç yaşında hayatını kaybettiği tam olarak bilinmese de bazı kaynaklara göre 1914 doğumlu olan Kalkavan İstanbul’da doğmuş ve 1968 yılında 54 yaşındayken hayatını kaybetmiştir.

Serveti Ne Kadar?

Nazım Kalkavan’ın serveti denizcilik ve inşaat sektöründeki başarılı yatırımlarıyla büyümüştür. Serveti hakkında kesin bir bilgi olmasa da milyonlarca dolarlık bir servete sahip olduğu tahmin ediliyor.

Nazım Kalkavan’ın Eşi Kimdir?

Nazım Kalkavan, 1961’de Nuyan Germiyanoğlu ile evlendi. Bu evlilikten Billur Kalkavan ve Rıza Kalkavan dünyaya geldi.  

Manisa’da engelli gençlerin asker eğlencesi Manisa’da engelli gençlerin asker eğlencesi

Editör: Nuray Bozkurt