Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 2023 yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurasının sonuçları belli oldu. Buna göre Manisa’ya 65 sağlık personeli atanacak.

"Manisa'ya 65 sağlık çalışanı atanacak"

44 uzman tabip, 6 uzman diş tabibi, 7 tabip, 4 diş tabibi ve 4 eczacı olmak üzere toplamda 65 sağlık personeli için Manisa’da kadro açıldığını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Sağlık Bakanlığımız tarafından 2023 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası kapsamında Manisa ve İlçelerimizde görevlendirilmek üzere: 44 uzman tabip, 6 uzman diş tabibi, 7 tabip, 4 diş tabibi ve 4 eczacı olmak üzere toplamda 65 kadro tahsis edildi. Manisa’mıza katkıları ve duyarlılıklarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. Almıla Nur Berilğen

Evde Elma Sirkesi Nasıl Yapılır? Saraçoğlu Elma Sirkesi Tarifi ve Faydaları! Evde Elma Sirkesi Nasıl Yapılır? Saraçoğlu Elma Sirkesi Tarifi ve Faydaları!

Editör: Nuray Bozkurt