Her yaştan vatandaşın yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, zumba ve aerobik gibi tempolu aktivitelerle hem spor yapıldı hem de dansın keyfi çıkarıldı. Etkinlik boyunca renkli görüntüler oluşurken katılımcılar müzik eşliğinde enerjilerini doyasıya sergiledi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ural Sevener, Kültür Sanat Şube Müdürü Okan Gündüz, Sosyal Projeler, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Müjde Günderen ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Gülşah Hakyol da etkinliğe katılarak vatandaşlarla birlikte bu özel günü kutladı.

“Katılımcıların enerjisi ve ilgisi bizi motive ediyor”

Hüseyin Ayaz ve Hasan Kılınçer, “Manisa’da daha önce Sevgililer Günü’nde gerçekleştirdiğimiz etkinlikte de büyük bir ilgiyle karşılaşmıştık. Bu kez Gençlik Haftası kapsamında yeniden burada olmak ve aynı coşkuyu yaşamak bizim için çok anlamlı. Katılımcıların enerjisi ve ilgisi bizi her zaman motive ediyor. Bugün de Manisalılarla birlikte spor yapıp dans etmek büyük bir keyifti. Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun olarak, her yaştan insanın katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, dansın ve sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi” dedi.

Dans eğitmeni Gizem Çokberkit, “Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Daha önce de çok güzel karşılanmıştık. Yine aynı coşkuyu görmek bizi sevindirdi. Bu kez yalnızca kadınlar değil, erkeklerin de yoğun ilgi göstermesi çok güzel” ifadelerini kullandı.

“Belediyemizin bu tür etkinliklerini çok seviyoruz”

Akhisar’da 566 yıllık gelenek! Çağlak Festivali başladı!
Akhisar’da 566 yıllık gelenek! Çağlak Festivali başladı!
İçeriği Görüntüle

Etkinliğe katılan Tuğba Güven ise “Kızım ve arkadaşım ile birlikte geldik. Büyükşehir Belediye’mizin bu tür etkinliklerini çok seviyoruz. Hem müzik hem spor olması bizi cezbetti, kaçırmak istemedik” dedi.

Manisalıların büyük ilgi gösterdiği etkinlik, Gençlik Haftası’nın coşkusunu hep birlikte yaşama fırsatı sundu.

Kaynak: Haber merkezi