Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek, Katarsis programına konuk oldu ve hayatındaki zorlu dönemleri ile sağlık sorunlarını samimi bir şekilde paylaştı. Tesettürlü bir karakteri başarılı bir şekilde canlandıran Civelek, programda yaşadıklarını açık yüreklilikle anlattı. Hayranları tarafından Feyza Civelek kimdir, neden peruk takıyor? Soruları araştırılmaya başlandı.

Kızılcık Şerbeti Nilay / Feyza Civelek Kimdir?

Feyza Civelek, 1995 yılında İstanbul'da doğmuş bir Türk oyuncudur. Kariyerine Acemi Cadı dizisiyle adım atan Civelek, daha sonra Kavak Yelleri gibi gençlik dizilerinde yer almıştır. Ancak, Adını Feriha Koydum dizisindeki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınmış ve bu diziyle oyunculuk kariyerinde önemli bir yer edinmiştir.

Feyza Civelek’in Televizyon Geçmişi

2016 yılından itibaren birçok farklı projede yer alan Feyza Civelek, 2018 yılında Bir Umut Yeter adlı dizide Damla Akar karakterini canlandırmıştır. Ardından 2020 yılında Sol Yanım dizisindeki Nazlım rolüyle izleyicilerle buluşmuş ve performansıyla olumlu eleştiriler almıştır. 2022 yılında Kızılcık Şerbeti adlı dizide yer alan Feyza Civelek, kariyerine başarılı projelerle devam etmektedir. Oyunculuğu ve performansıyla dikkat çeken Civelek, Türkiye televizyon dizilerinde önemli bir yer edinmiştir.

Feyza Civelek Neden Peruk Takıyor?

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, katıldığı bir programda köpeğini kaybettikten sonra yaşadığı zorluklar nedeniyle ‘saç kıran’a yakalandığını açıkladı. Süreci atlatmakta zorluklar çektiğini söyleyen Civelek, hayatındaki her kaybın hem ders hem de bir kayıp olduğunu ifade etti. Civelek, “11 yıl benimle yaşayan, evladım gibi sevdiğim köpeğimi kaybettikten sonra sedef hastalığına ve saç kıran sorununa yakalandım” dedi

Kaynak: Özkan Çelik