Kızıl Goncalar, son dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri. Dizi aynı zamanda başarılı oyuncu kadrosuyla da ses getiriyor. Dizinin popüler oyuncularından Kızıl Goncalar Mira kimdir çokça araştırılıyor.

Kızıl Goncalar'ın Mira'sı Esma Yılmaz hakkında merak edilenleri derledik...

Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni

Kizil Goncalar Mira Kimdir 4

Kızıl Goncalar Mira Kimdir?

Sezonun en çok ses getiren dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar dizisinde Mira karakterine Nefise Esma Yılmaz hayat vermektedir. Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncuları Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu’dur.

Peki, Kızıl Goncalar Mira kimdir? Mira, Levent ve Beste’nin evlat edindiği bir genç kız rolündedir. Mira’nın hayatta en çok istediği şey ise, annesi Beste’nin gözüne girmektir. Hırslı bir yapıya sahip olan Mira lise giriş sınavına hazırlanmaktadır.

Kizil Goncalar Mira Kimdir 1

Esma Yılmaz Kimdir?

Kızıl Goncalar Mira, gerçek adı ile Nefise Esma Yılmaz, 2005 yılında doğmuştur. Esma Yılmaz,160 cm boyunda ve 52 kg ağırlığında minyon yapılıdır.

Nefise Esma Yılmaz, hepimizin çocukluğunu bildiği bir genç oyuncudur. Oyunculuk kariyerine yayınlandığı dönemin popüler dizisi ‘Kırgın Çiçekler’ Büşra karakteri ile başlamıştır. Henüz 10 yaşında iken kameralar karşısına geçen Esma Yılmaz, o yaşta hepimizin hafızasına kazınmıştır.

2015 yılında çekilmeye başlayan dizide Esma Yılmaz, çocuk yaşına rağmen oyunculuktaki başarısını gözler önüne sermiş, televizyon severlerin gönlüne taht kurmuştur.

Nefise Esma Yılmaz, Kırgın Çiçekler dizisi bittikten sonra da başarılı ve ünlü oyuncularla birlikte, çekildiği dönemin sıkça izlenen dizilerinde oynamıştır.

Esma Yılmaz şu an kariyerine Kızıl Goncalar dizisindeki Mira karakteri ile devam etmektedir.

Kizil Goncalar Mira Kimdir 2

Esma Yılmaz Kaç Yaşında?

Kızıl Goncalar Mira kimdir merak edenler genç oyuncunun yaşını da araştırıyor. 2005 yılında dünyaya gelen Esma Yılmaz, günümüzde 19 yaşındadır.

Genç yaşına rağmen popüler dizilerde oynayarak ve oynadığı rollerin hakkını vererek oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Esma Yılmaz Nereli?

Henüz 19 yaşında olan genç yetenek İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hayatını halen İstanbul’da sürdürmekte olan Esma Yılmaz, ailesi ile birlikte yaşamaktadır.

Kizil Goncalar Mira Kimdir

Esma Yılmaz Oynadığı Dizi ve Filmler

Esma Yılmaz filmleri ve dizileri de televizyon izleyicileri arasında büyük merak konusu olmuş durumdadır. Kızıl Goncalar’ın Mira’sı Esma Yılmaz 2015 yılında, daha 10 yaşındayken kariyerine yön vermeye başlamıştır.

Esma Yılmaz hangi dizilerde oynadı sorusunun cevabı ise aşağıdaki gibidir: 

·        Kırgın Çiçekler- Büşra (2015- 2018)

·        Bizim Hikaye (2019)

·        Evlilik Hakkında Her Şey- Miray (2021)

·        Kızıl Goncalar- Mira (2023- Günümüz)

Oyunculuk kariyerinin henüz başlarında olan genç yetenek, filmografilere göre herhangi bir filmde oynamamıştır. Ancak açıklamalara göre yeni projelerde yer alacağı düşünülmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik