Bazı burçlar kişisel özellikleri nedeniyle oldukça olumsuz huylara sahip olabiliyor. Kimi burç ile geçinmesi çok zor oluyor, kimisi ise hiçbir sebep olmadan kötü enerji verebiliyor. İşte hiçbir şey beğenmeyip, her şeyi eleştiri yağmuruna tutan en huysuz 3 burç...

BAŞAK BURCU

Başak burçları asla bir arkadaş grubuna uyum sağlamaz, başkalarının fikirlerine saygı göstermez. Onların kendi bildikleri ve düşündükleri daima doğrudur! İkna etmesi en zor burçlardan olan Başak burçları karşısındaki insanı eleştirmekten de geri durmaz. Onlar için daima kusurlu olan bir şey vardır ve onlar ısrarla o olumsuz detayı bulur, çıkarır.

Memnuniyetsiz olan Başak burçlarını mutlu etmek çok zordur. Her ne kadar huyuna gitseniz de bu kez onu idare ettiğinizi düşünüp sorun çıkarmaya devam edebilir.

AKREP BURCU

Akrep burçlarına bulaşmayın da ne yaparsanız yapın! Rahatsız edilmedikleri sürece zararsız olan Akrep burçlarının bam teline dokunursanız, tıpkı burç simgesi gibi, sizi sokacaktır. Üstelik manipülasyon yapmayı çok iyi bilen bu burçtaki kişiler duygusal anlamda üzerinize rahatlıkla gelebilir. Sinirleri oldukça kuvvetlidir, siz ağlarken intikam yeminleri edebilir. Acıması yoktur! Uyum göstermekten de pek hoşlanmayan bu burcun insanı için huzur önemlidir. Huzurunu kaçıran herkesin huzurunu kaçıracaktır.

Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

ASLAN BURCU

Aslan burçları kendilerine duydukları hayranlığı hayatları boyu kimseye yakıştırmaz. Bu nedenle eğer sevgisini kazanamadıysanız sizi yerden yere vurmaktan çekinmeyecektir. Ateş enerjisi ile girdiği tartışmalardan daima haklı çıkarlar.

Geçinmesi çok zor olan Aslan burçları asla sözünü esirgemez. Memnuniyetsizliği nedeniyle de gruba ayak uydurmaktan hoşlanmayacaktır. Haber Merkezi

Editör: Zerrin Ağar