Başkan Durbay 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladı Başkan Durbay 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir ilçe merkezinde hayata geçireceği prestij cadde projesi kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğünün 9 milyon TL yatırım bedeli ile caddede yürüttüğü altyapı çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından Alaşehir ilçesinde yapılacak olan prestij cadde projesi çalışmaları kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından caddede yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelindi. 9 Milyon TL yatırım bedeli ile iki caddenin dönüşüm çalışmaları kapsamında 1405 metre içme suyu hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. 1431 metre kanalizasyon hattı ve 956 metre yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarında da sona gelindi.

“ALAŞEHİR, MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK”

Alaşehir ilçesinin prestij cadde projesiyle modern bir görünüm kazanacağının altını çizen Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda alt ve üstyapı dönüşümlerine idare olarak yeni yatırımlarla devam ediyoruz. Prestij cadde projesi kapsamında Alaşehir ilçemizde iki caddemizin alt yapısını MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yeniliyoruz. Yürütülen çalışmalar kapsamında içme suyu hattı döşeme çalışmalarımız tamamlandı. Şuan kanalizasyon ve yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarımızda da sona geldik. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte hayırlısıyla Büyükşehir Belediyemiz de üst yapısını yaparak caddelerimizi modernleştirecek” dedi. Haber Merkezi

Editör: Zerrin Ağar