Gazeteciler Günü’nü kutlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, “Şehrimizin tanıtımı noktasında verdiğiniz değerli katkılar nedeniyle hepinize Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MİT’ten Irak’ta nokta operasyon: 2 terörist etkisiz hale getirildi MİT’ten Irak’ta nokta operasyon: 2 terörist etkisiz hale getirildi

f_40806_43112640b71540e8adb0df6228aa97b1

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama etkinliği düzenlendi. Saruhan Otel’de gerçekleştirilen programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcısı Funda Solak, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Yonca Ekmekçi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa’da görev yapan basın mensupları katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Yonca Ekmekçi, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Programda Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan da konuşma yaptı. Basın sektöründe yaşanan gelişmeler ile basın çalışanlarının mesleklerini yerine getirirken yaşadıkları sıkıntıları anlatan Filizkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kendilerine misafir eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve tüm Büyükşehir Belediyesi kadrolarına teşekkür etti.

habermedyafotograf_40806_cd1d15ff4b8b49daa046ac57bbfcaf78

Gazeteciler Gününü Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Başkanvekili Güzgülü, “Öncelikle belirtmek isterim ki Sayın Başkanımız Cengiz Ergün bugün sizlerle olacaktı ancak geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bugün aramızda olamadı. Sizlere sevgi ve selamlarını iletti. Bu anlamlı ve sizler için özel olan gün vesilesiyle sizleri ağırlıyor olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Gazetecilik zor bir meslek olmakla birlikte sorumluluğu da çok fazla. Hepiniz zor şartlar altında bu mesleği ifa etmeye çalışıyorsunuz. Manisa’mızın gelişimi, büyümesi ve değişiminin ilk şahitleri sizler oluyorsunuz. Şehrimize yapmış olduğumuz hizmetlerimizin hem yerel hem bölgesel hem de ulusal çapta tanıtılması konusunda üstlendiğiniz rol, oldukça önemli. Bu bağlamda da şehrimizin tanıtımı noktasında verdiğiniz değerli katkılar nedeniyle hepinize Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygularla burada bulunan siz değerli gazeteci kardeşlerim başta olmak üzere, gece gündüz demeden, halkımızın haber alma hakkı için özveriyle görev yapan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatınızda mutlu ve başarı dolu yıllar geçirmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

habermedyafotograf_40806_efac6e10dec4445c9802926273b44a8e

Kaynak: Özkan ÇELİK