Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından bisiklet turu, sokak basketbolu turnuvası, halkoyunları, bando ve mehteran gösterisi ve rengârenk etkinliklerle devam etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kutlamalarda vatandaşlarla birlikte bayram coşkusunu yaşadı.

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları, çelenk sunma töreninin ardından “100. Yılda 100 Bisikletli” adlı bisiklet turu ile devam etti. Turun startını Manisa Valisi Enver Ünlü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile protokol üyeleri birlikte verdi. Ellerinde Türk Bayrakları, 100. Yıl dövizleri ve üzerinde ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazılı atkılarla kutlama coşkusuna renk katan bisikletçiler, Manisa turu attı. Daha sonra Manisa Valiliği önünde halkoyunu, bando ve mehter takımı gösterileri gerçekleştirildi. Gösteriler izleyiciler tarafından tam not alırken, performanslar büyük alkış gördü.

İçme suyu arıtma tesislerinde mesai devam ediyor İçme suyu arıtma tesislerinde mesai devam ediyor

BASKET ATTILAR

Gösterilerin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen 100. Yıl Sokak Basketbolu Turnuvası takip edildi. Manisa Valisi Enver Ünlü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gençlerin turnuva heyecanına ortak olurken, meydanda kurulan potalara basket atmayı da ihmal etmedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafları da çektirdi. Haber Merkezi

Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (32)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (19)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (18)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (16)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (13)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (12)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (11)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (10)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (9)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (8)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (4)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (2)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (3)Cumhuriyet Bayramı’mız Coşku ve Heyecanla Kutlanıyor (1)

Editör: Zerrin Ağar