Televizyon ekranlarının sevilen ve beğenilen ismi Beren Saat, yer aldığı dizi ve filmlerle oldukça merak edilen oyunculardan biridir. Senelerdir göz önünde olan ve hep genç görünen Beren Saat’in kaç yaşında olduğu da sıkça araştırılmaktadır. Ünlü oyuncunun hayatı ve kariyerine dair tüm merak edilenleri yanıtladık!

Beren Saat Kaç Yaşında?

26 Şubat 1984 doğumlu Beren Saat 40 yaşındadır. Doğum tarihinin yanı sıra Beren Saat burcu konusunda da oldukça merak edilmektedir. Ünlü oyuncu Şubat doğumlu bir Balık burcu kadınıdır.

Yaşına rağmen oldukça genç gösteren Beren Saat boyu ve kilosuyla da oldukça merak edilmektedir. 167 boyunda olduğu bilinen ünlü oyuncunun kilosu ise 53’tür.

Güzel oyuncunun genç görünümü Beren Saat estetikli mi sorusunu da beraberinde getiriyor. Beren Saat bizzat kendisi hiçbir estetik işlem yaptırmadığını belirtmiştir. Bununla birlikte başarılı oyuncunun yüzündeki değişimin yalnıza yaş alma kaynaklı olduğu bilinmektedir.

Beren Saat Kac Yasinda 7

Beren Saat Aşk-ı Memnu’da Kaç Yaşındaydı?

Beren Saat kaç yaşında sorusuna ünlü oyuncunun en çok tanınan rolüyle devam edelim… Bilindiği üzere Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaştığı Aşk-ı Memnu adlı diziyle büyük bir ün kazanmıştır.

Mauro Icardi ve Wanda Nara Barıştı Mı? Icardi Paylaştı Mauro Icardi ve Wanda Nara Barıştı Mı? Icardi Paylaştı

Aşk-ı Memnu severlerinden en çok merak ettiği hususlardan biri de Bihter Ziyagil kaç yaşında sorusudur. Çünkü dizideki Bihter Adnan yaş farkı, o zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer almıştır. Dizi günümüzde hala severek izlenmektedir.

Aşk-ı Memnu 4 Eylül 2008 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmuştur. Aynı tarihte ise Bihter Ziyagil karakterine hayat veren Beren Saat’in 24 yaşında olduğu bilinmektedir.

Beren Saat Kac Yasinda 5

Beren Saat Kaç Yaşında Evlendi?

Bilindiği üzere Beren Saat, uzun yıllar ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile duygusal bir birliktelik yaşamıştır. Ünlü çift 2014 yılında nikah masasına oturmuştur.

Çok konuşulan düğün, 29 Temmuz 2014 tarihinde ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde gerçekleşmiştir. Ünlü çiftin düğününün yanı sıra Beren Saat kaç yaşında evlendi sorusu da merak edilmektedir. Beren Saat’in evlendiği tarihte 30 yaşında olduğu bilinmektedir.

Çiftin hayranlarının aklında soru işareti bırakan diğer nokta, Beren Saat Kenan Doğulu yaş farkı olarak gündeme gelmektedir. 31 Mayıs 1974 tarihinde dünyaya gelen Kenan Doğulu, 2024 yılı itibariyle 50 yaşındadır. Beren Saat ve Kenan Doğulu arasında 10 yaş bulunmaktadır.

Başarılı ismin özel hayatı açısından merak edilen bir diğer konu ise Beren Saat’in çocuğu var mı sorusudur. Ancak 10 yıldır evli olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin çocukları bulunmamaktadır.

Beren Saat Kac Yasinda 1

Beren Saat Nereli?

Beren Saat Ankara doğumlu ünlü isimler arasında yer almaktadır. Ancak aslen Ankaralı değildir. Babasının Gümüşhaneli olduğu bilinen Beren Saat, kökeni itibarıyla Gümüşhanelidir.

Beren Saat Kariyeri

Beren Saat kaç yaşında sorusunun ardından, genç yaşta oyunculuk kariyerine adım atan ünlü ismin kariyerinden söz edelim… Kendine özgü tarzı ve etkileyici oyunculuk performansıyla dikkat çeken Beren Saat, Başkent Üniversitesi İşletme bölümündeki öğrencilik hayatını yarıda bırakmıştır.

Henüz öğrenciyken katıldığı Türkiye'nin Yıldızları adlı yetenek programında ikinci olmuş ve yavaş yavaş ünlenmeye başlamıştır. Bu yarışmanın ardından ilk kez kamera karşısına geçen ünlü isim, bir reklam filminde yer almıştır.

Bu reklam filminin ardından yavaş yavaş ünlenmeye başlayan Beren Saat, ilk kez Aşkımızda Ölüm Var adlı diziyle ve 2004 yılında oyunculuğa adım atmıştır. Oyunculuk performansıyla oldukça beğenilen yetenekli oyuncu, döneminin en popüler dizisi olan Hatırla Sevgili ile asıl çıkışını yapmıştır.

Hatırla Sevgili’nin ardından ise Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Aşk-ı Memnu’nun baş rolü olmuştur. Bu dizide hayat verdiği Bihter Ziyagil karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Beren Saat, başarılı performansıyla izleyicilerin gönlünde adeta taht kurmuştur.

Kariyerine televizyon dizileriyle başlayan Beren Saat, oldukça başarılı olan sinema filmlerinde de boy göstermiştir. Bu kapsamda başarılı oyuncunun ilk sinema filmi deneyimi Güz Sancısı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dijital platformlara da birçok dizi ve film üreten Beren Saat, Atiye adlı Netflix dizisi başta olmak üzere birçok projede yer almıştır. Son olarak ise Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile tekrar kamera karşısına geçmiş ve İstanbul İçin Son Çağrı filminde yer almıştır.

Beren Saat Kac Yasinda 3

Beren Saat'in Oynadığı Dizi ve Filmler

Beren Saat 2004 yılından bu yana birçok dizi ve filmde boy göstermiştir.

Sıkça araştırılan Beren Saat dizileri aşağıda yer almaktadır:

  • Aşkımızda Ölüm Var (2004)
  • Aşka Sürgün (2005)
  • Hatırla Sevgili (2006)
  • Avrupa Yakası (2007)
  • Aşk-ı Memnu (2008)
  •  Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010)
  • İntikam (2013)
  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015)
  • Atiye (2019)

Başarılı oyuncu Beren Saat’in filmleri ise aşağıdaki gibidir:

  • Güz Sancısı (2009)
  • Gecenin Kanatları (2009)
  • Gergedan Mevsimi (2012)
  • Benim Dünyam (2013)
  • İstanbul için Son Çağrı (2024)

Muhabir: Özkan Çelik