Salihli’deki mobbing iddiasında ikinci perde! Salihli’deki mobbing iddiasında ikinci perde!

Başkan Öküzcüoğlu, üzüm bağlarında çalışan bağ budama ve ip bağlama işçilerini arazide ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.

Başkan Ahmet Öküzcüoğlu, ziyaretlerinde işçilere tulumda tatlı ikram ederken sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Aynı zamanda belediye olarak yürütülen çalışmaları da işçilere anlatan Başkan Öküzcüoğlu, geçmişte verdiği vaatlerin büyük bir kısmını yerine getirdiklerini ifade etti.

Başkan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Beş yıl önce ne söylemişsek, bu gün yine aynısını söylüyorum, ben bu toprağın oğluyum, Alaşehirliyim. Her gün yüz yüze karşılaşabiliriz. Ben kendime zarar veririm, Alaşehir’e asla zarar vermem. Alaşehir belediyesine zarar verecek hiçbir işin altına imza atmadım, atmam. Beş yıl önce verdiğimiz vaatlerin yüzde 65’ini yerine getirdik. Yüzde 35’i kaldı. Beş yıl daha hakkımın olduğunu düşünüyorum. Sizler de destek verirseniz bir dönem daha sizinle çalışmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda işçiler, Başkan Öküzcüoğlu'na teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. İşçiler, belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını ve desteklerinin Başkan'a olduğunu ifade ettiler. Başkan Öküzcüoğlu ve ekibinin, işçilere yönelik ziyaretlere devam edeceği bildirildi.

Editör: Zerrin Ağar