• DOLAR 32,50 %0.30
  • EURO 34,85 %0.63
  • ALTIN 2.427,49 %1.99
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 58.103 %-3.34
  • ETHERIUM 2.963 %0.54
19°

Belediye başkanı Haberleri

belediye başkanı haberleri ve güncel belediye başkanı gelişmeleri, belediye başkanı ile ilgili tüm video, belediye başkanı fotoğrafları ve belediye başkanı haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Gündem

AK Parti'de İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Adaylar, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanıyor.

Ege Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, halka ucuz ve sağlıklı ekmek sunan bir firmaya bağlı Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret etti.

Genel

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, açılışı yapılacak ve temeli atılacak projeler için yapılan son hazırlıkları inceledi.

Gündem

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, tarım arazilerinde çalışan işçilere yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Genel

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu 685 işçiye 500 TL'lik gıda çeki vererek yeni yıla mutlu girmelerini sağladı.

Türkiye

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir tedavi gören MHP’li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun hayali, yaşamını yitirdi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Ekonomi

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte belediye başkanlarının maaşları merak konusu oldu. Belediyenin nüfusuna ve büyükşehir olup olmamasına göre maaşlar da farklılık...

Ege Haberleri

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in vefat etmesinin ardından boş kalan başkanlık koltuğuna kimin geçeceği merak konusu oldu.

Ege Haberleri

Kontrol için gittiği hastanede ağırlaşan ve hayatını kaybeden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), son yolculuğuna uğurlandı.

Siyaset

Zonguldak'ın Gökçebey İlçe Belediye Başkanı Vedat Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Ege Haberleri

Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye eski Başkanı Hasan Karaçelik akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.