Son dönemlerin çok konuşulan isimleri arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer'in hayatı ile ilgili birçok şey merak edilmektedir. Peki, Başak Dizer kimdir, kaç yaşında? Başak Dizer daha önce evlendi mi? Cevaplar haberimizde…

Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı? Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı?

Başak Dizer Kimdir, Kaç Yaşında?

Başak Dizer, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açtı. Başak Dizer’in 1.75 cm boyunda ve 54 kilo olduğu belirtildi. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden başarıyla mezun olduktan sonra, Milano'da Istituto Moda di Burgo'da eğitimine devam etti. İstanbul'da, LaSalle ve Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım bölümlerinden aldığı sertifikalarla bilgi birikimini genişletti. Aynı zamanda Londra'da Central Saint Martins'de moda ile ilgili çeşitli kurslara katıldı.

Başak Dizer Ne İş Yapıyor?

Kariyerine popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve tasarımcı olarak başladı. 2007 yılında ortağı Deniz Marşan ile birlikte 2Shoppers'ı kurarak alışveriş, stil ve hediye danışmanlığı alanında faaliyet göstermeye başladı. İkili, Aşk-ı Memnu dizisinin stil danışmanlığını yaparak adlarını duyurdu. 2013 yılında danışmanlık ve showroom hizmeti sunan ROOM'u kurarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Başak Dizer Evlilikleri, Kıvanç Tatlıtuğ’dan Önce Kiminle Evlendi?

Başak Dizer'in ilk evliliği Oren Fransez ile oldu. Ardından, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında düzenlenen sade bir törenle nikah masasına oturdu. Aşk-ı Memnu dizisindeki danışmanlık görevi sırasında başlayan ilişkileri, iki yıl süren bir birlikteliğin ardından Şubat ayında Paris'te gerçekleşen düğünleriyle taçlandı. 

Kaynak: Özkan Çelik