ABD Kongre binasında görev yapan Aidan Maese-Czeropski'nin Yargı Komitesi'nin duruşma salonunda cinsel ilişkiye girdiği görüntüler ortaya çıktı. Olay ülke genelinde büyük yankı uyandırırken, daha önce ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında görev alan Czeropski'nin görevinden alındığı açıklandı.

Kongre Binasında Eşcinsel İlişkiye Girdi

ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında görev yapan Aidan Maese-Czeropski'nin Kongre binasında bir erkekle ilişkiye girdiği anlara ait görüntüler yayınlandı. Skandal video, ülke genelinde tartışmalara yol açarken, Demokrat Senatör Ben Cardin, Czeropski'nin görevinden alındığını duyurdu.

Olay, ABD Kongresi'nin Yargı Komitesi'nin duruşma salonunda gerçekleşti. Sosyal medya ve ABD merkezli medya kuruluşlarında paylaşılan görüntülerde, Czeropski'nin kullanılmayan duruşma salonunda cinsel ilişkiye girdiği görülmekte…

Aidan Maese-Czeropski Görevden Alındı

Hızlı bir şekilde başlatılan soruşturma sonucunda, Demokrat Senatör Ben Cardin kişisel X hesabından yaptığı açıklamada, "Aidan Maese-Czeropski artık ABD Kongresi'nde görevli değildir. Bu konuda başka bir açıklama yapmayacağız" dedi.

Gazze'de can kaybı 34 bin 49’a yükseldi Gazze'de can kaybı 34 bin 49’a yükseldi

24 yaşındaki Czeropski'nin sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, başka bir erkekle ilişkiye girdiği görüldü. Görüntülerde Czeropski'nin yüzü de açıkça görülebiliyor. 8 saniyelik video, Kongre'nin önemli salonlarından birinde çekildi. Czeropski, daha önce ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında görev almıştı.

Kaynak: Son Dakika