• DOLAR 32,44 %0.21
  • EURO 35,46 %0.23
  • ALTIN 2.328,54 %0.35
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 71.000 %2.16
  • ETHERIUM 3.548 %1.01
9°

Abd Haberleri

Abd haberleri ve güncel Abd gelişmeleri, Abd ile ilgili tüm video, Abd fotoğrafları ve Abd haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Dünya

Bir kadın, ABD'de 65 yaşında emekli olmayı reddettiği için 20 yıllık işinden kovuldu ve binlerce dolarlık tazminat aldı.

Dünya

ABD'nin California eyaletinde, içinde 5 deniz piyadesi ile havalanan askeri helikopterden haber alınamadığı belirtildi.

Dünya

5 Kasım'da sandığa gidecek ABD'de Demokratların Güney Carolina'daki ön seçimlerinde Joe Biden farklı kazandı.

Dünya

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla, ikaz lambalarındaki yazı boyutunun çok küçük olması nedeniyle 2.2 milyon aracını geri çağırıyor.

Dünya

23 milyar dolar değerindeki 40 adet F-16 savaş uçağı ve F-16 modernizasyon kiti satışına onay verilmesiyle ilgili detaylı açıklama geldi.

Yaşam

İngiltere'nin Washington ve ABD'nin Londra büyükelçiliklerinin sosyal medyada çayın nasıl demleneceği ve içileceği tartışmasına Rizeliler de katıldı.

Dünya

ABD'de, vaizin eşini öldürmek için kiralık katil tutan Kenneth Eugene Smith, nitrojen gazı kullanılarak idam edilen ilk mahkum oldu. Smith,...

Genel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Axiom Space firmasının uzay istasyonu geliştirme tesisinde incelemelerde bulundu.

Dünya

ABD’de etkisini sürdüren kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 59'a yükseldi.

Dünya

ABD’de 174 yolcusu bulunan uçağında sefer sırasında basıncın düşmesi sonucu acil çıkış kapısı 16 bin feet yükseklikte patladı.

Dünya

ABD yönetimi, İsveç'in NATO'ya üyelik sürecinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu'ndan geçmesinden memnuniyet duyduğunu ve Ankara'ya F-16 savaş...

Türkiye

Türkiye’nin popüler ilan sitelerinden sahibinden.com’a dün akşamdan itibaren ulaşılamıyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı