Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 13 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan oyuncu Ozan Güven, şimdi Kanal D'de yayınlanacak "Taş, Kağıt, Makas" dizisinde rol alacak.

Şiddet davası devam eden Güven'in setlere geri döneceği haberinin ardından, Kanal D'nin paylaşımını bazı kadın örgütleri tepkiyle karşıladı.

Ozan Güven, son olarak "Babil" dizisinde yer almış ve 2020'den beri herhangi bir projede bulunmamıştı. 4 ay önce yaptığı bir açıklamada, davasının sona ermesinin ardından setlere dönmeyi planladığını belirtmişti.

Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar yıllara meydan okuyor Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar yıllara meydan okuyor

Yapım, Kore yapımı "Remember: War Of The Son" adlı diziden uyarlanacak ve yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan bulunacak. Dizide Ozan Güven'e Ekin Koç, Serra Arıtürk, Burak Yörük ve Hande Ataizi eşlik edecek.

Ozan Güven'in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, 2020 yılında Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Güven'e 'hakaret', 'cebir', 'tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'kasten yaralama' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenmişti. Davada henüz bir karar açıklanmış değil.

Editör: Diyar Aslan