Topçuasım Hanımlar Lokali’nde kurslar sürüyor Topçuasım Hanımlar Lokali’nde kurslar sürüyor

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Necatibey İlkokulunda bu yıl 4. sü gerçekleşen ayakkabı yardımında 250 öğrencinin yüzü güldü. Okulda düzenlenen programa Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Işık, MEBBİS Yöneticisi Ayhan Parlak, Manisa Rotary Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Nurdan Şenkul, Bayındırlık Mahalle Muhtarı Bedirhan Çiçek katıldı.

Necatibey İlkokul Müdürü Hüseyin Barut, Manisa Rotary Kulübüne okula sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Barut, “Manisa Rotary Kulübü sağ olsun bunu geleneksel bir hale getirdi. Bu yıl dördüncüsünü yapıyoruz.  Yine bu yıl 250 öğrencimize yani okulumuzun yaklaşık 3’te 1’ine ayakkabıları ulaştırmış olacağız. Ayrıca Rotary kulübümüz Cumhuriyet Bayramında sağ olsunlar bütün öğrencilerimize balonlar bayraklar verdiler. Ayrıca cumhuriyetimizin 100. yılını ölümsüz hale getirdiler. Drone ile çekimler yaptılar, bu bizim için çok önemliydi. Ama daha da önemlisi sene başından beri yani 2023-2024 eğitim yılında 120 öğrencimize beslenme yardımında bulundular. Özellikle Nurdan Başkanım ve Gülay Başkanım bir anne hassasiyetinde bir anne yüreğiyle günde 3 defa arıyorlar. Neyimiz eksik, nasıl yaparız diye sorup her gün buraya servisle beslenmeleri gönderiyorlar. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum.”  dedi.

Manisa Rotary Kulübü Başkanı Nurdan Şenkul, “Burada sizlerle olduğumuz için çok mutluyuz. Hemen sizlere kısaca Rotary’den bahsedeyim. Rotary kurulduğu bu yıldan yana Dünyanın arklı bölgelerinde kendinden önce hizmet idealiyle bir araya gelmiş mensup oldukları toplum ve toplumlar için onları geliştirici refahlarına katkıda bulunucu sivil bir toplum kuruluşudur. Ben de bu sivil toplum kuruluşunun Manisa’da ki kulübünün 2023-2024 dönem başkanıyım. Sizlerle birlikte daha çok projeler yapacağız. Rotary’de her yıl belli bir motto olur bu yılın mottosu bizim 100. yılımıza da uygun olacak şekilde ‘dünyaya umut ol’.  Ben dünyaya umut olabilecek çocuklar görüyorum buraya baktığımda. Zaten bütün ümidimiz gençlikte bu yüzden inşallah daha fazla beraber olacağız ve daha fazla proje yapacağız” diye konuştu. Özkan ÇELİK

Editör: Zerrin Ağar