Sosyal medya dünyasının renkli isimlerinden Merve Taşkın, doğum günü kutlamasıyla bir kez daha gündeme geldi. Daha önce "Ayda 100 bin dolar kazanıyorum" açıklaması ve Bali macerasıyla konuşulan fenomen, doğum gününü dolar kaplı bir pasta ile kutladı.

Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor? Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor?

Bali'ye gitmesi ve döndükten sonra yaşadığı deneyimlerle adından söz ettiren Merve Taşkın, doğum günü pastasında dolar figürlerini tercih etti. Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, pastadaki şekerden yapılan dolarları arkadaşıyla birlikte yiyerek takipçilerine eğlenceli anlar yaşattı.

Merve Taşkın'ın daha önceki açıklamalarında "Ayda 100 bin dolar kazanarak geçinemiyorum, geçinebilmek için ayda minimum 1 milyon dolara ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Bali'de geçirdiği 4 aylık süreçten sonra ülkesine geri dönen fenomen, yaşadığı deneyimleri ve hayat tarzını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Doğum günü pastasıyla yaptığı paylaşım, Merve Taşkın'ın sosyal medyadaki renkli ve iddialı hayat tarzını bir kez daha gözler önüne serdi. Fenomen, arkadaşıyla dudak dudağa dolarları yediği anları da takipçileriyle paylaşarak ilgi çekmeyi başardı. 

Kaynak: Haber Merkezi