Kula’da kut’ül Amare Zaferi’nin 108. yılı kutlandı Kula’da kut’ül Amare Zaferi’nin 108. yılı kutlandı

Şehzadeler Belediyesi, Hamalın Kırı olarak bilinen mevkide yaklaşık 43 dönümlük bir alanda hayata geçireceği günü birlik piknik alanında yer alacak kır lokantası, tuvalet ve bebek bakım odası ile mescidin temelini attı.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki yeşil alanları zenginleştirmeye devam eden Şehzadeler Belediyesi, şehir sakinlerinin doğayla iç içe keyifli zaman geçirebilecekleri yeni bir projeye imza atıyor. Belediye, 43 dönümlük geniş bir arazi üzerine inşa edilecek günü birlik piknik alanında yer alacak kır lokantası, tuvalet ve bebek bakım odası ile mescit gibi yapıların için temel atma törenini gerçekleştirdi. Proje kapsamında yer alan tesisler ailelere rahat ve konforlu bir ortam sunacak. Hem çocuklu ailelerin hem de gençlerin keyifli vakit geçirebileceği bu alan, doğal güzellikleriyle de öne çıkacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadeler ilçemizi daha yaşanabilir kılmak, vatandaşlarımıza nefes alabilecekleri, stres atabilecekleri bir alan sunmak amacıyla bu projeyi başlattık. Günü birlik piknik alanımız, ailelerin güzel bir gün geçirmeleri için her türlü imkanı sunacak" dedi.
Piknik alanında yer alacak tesisler hakkında bilgi veren Başkan Çelik "Piknik alanımızda 250 m² büyüklükte 1 adet Kır Lokantası, 56 m² büyüklüklerde Tuvalet ve Bebek Bakım Odası, 20 m² 1 adet Kadın- Erkek Mescit, 2 adet Çocuk Oyun Grubu, 6 adet Yağmur Barınağı, 50 adet Üstü Kapalı Ahşap Piknik Masası, 50 adet Ahşap Piknik Masası, 50 adet Ahşap Kütük Oturma Birimi ve Ahşap Bank, 100 adet Mangal Birimi, 5 adet Ahşap Çeşme ve 5 adet Bulaşık Yıkama yeri bulunacak. Otoparkımızda 105 otomobil parkı, 10 engelli otoparkı, 1 otobüs parkı, 10 motosiklet parkı ve 10 bisiklet parkı bulunacak. Tesis ve donatılar aynı anda 645 kişiye hizmet edecek sayıda ve büyüklükte olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi