Yangına, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Kula Belediyesi Fen İşleri ekipleri ile jandarma müdahale etti.

A W476758 01

Manisa’da fırtına sebebiyle devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı
Manisa’da fırtına sebebiyle devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı
İçeriği Görüntüle

Çok Sayıda Araç Ve Personel Görev Yaptı

Yangın söndürme çalışmalarında 10 itfaiye aracı, 3 arazöz, 1 su tankeri, 3 kepçe, 1 grayder, 1 sulama tankeri ve 2 traktör tankeri kullanıldı. Ayrıca, mahalle sakinlerinin yaklaşık 30 traktörle yaptığı müdahale söndürme çalışmalarına önemli destek sağladı.

Yangının D300 karayoluna yakın bölgede çıkması nedeniyle, Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bölge Trafik ekipleri, güvenlik önlemi olarak yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Dumanın dağılmasıyla yol yeniden ulaşıma açıldı.

A W476758 10

Tarım Arazilerinde Maddi Hasar Oluştu

Yangında can kaybı yaşanmazken, çok sayıda tarım arazisi zarar gördü. Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak Kula İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA