Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor… Benzin ve motorine zam geliyor! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor… Benzin ve motorine zam geliyor!

Yapılan toplu iş sözleşmesi ile Selendi Belediyesi'nde çalışan işçilerin ücretleri yüzde 91 oranında arttırıldı.

İmza törenine Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Hizmet-İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Okan Polat, Şube Başkan Yardımcısı Özlem Akın katıldı.

Törende konuşan Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, işçilerin haklarını korumak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Belediyemizin imkanları dahilinde işçilerimize en iyi şekilde ücret zammı yapmaya çalıştık. Bu toplu iş sözleşmesinin hem işçilerimize hem de belediyemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Hizmet-İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Okan Polat da, belediye başkanına teşekkür ederek, "Bu sözleşme ile işçilerimizin ücretleri yüzde 91 oranında arttı. Bu zam oranı ile işçilerimiz enflasyona ezdirilmedi. Bu başarıda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Nurullah Savaş olmak üzere tüm belediye yönetimine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız işçilerin yanında durduğunu gösterdi. Biz de sendika olarak belediyemiz ve üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Program, tarafların birlikte imzasıyla sona erdi.

Kaynak: Özkan ÇELİK