Pençe-Kilit operasyonu sırasında yaşamını yitiren şehitler tüm ülkeyi yasa boğdu… Manisa ve Ege Bölgesi’ndeki birçok belediye etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Basın Buluşması Ertelendi

Manisa Valiliği, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü yapmayı planladıkları basın buluşmasını ertelediklerini açıkladı. 

Dolandırılan genç kadın üstüne darp ve taciz edilip ölüm tehditleri aldı Dolandırılan genç kadın üstüne darp ve taciz edilip ölüm tehditleri aldı

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, "Değerli basın mensupları, şehitlerimiz olması dolayısıyla 15 Ocak 2024 pazartesi günü yapmayı planladığımız basın buluşmasını ileri bir tarihe erteliyoruz. Şehitlerimizin acısı yüreğimizde, Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, kederli ailelerine sabır versin.
Yüce Türk Milletinin başı sağolsun."

Demirci’de Türk Sanat Müziği Korosu Konseri İptal Edildi

Demirci Belediyesi bu akşam düzenlenecek olan Türk Sanat Müziği korosu konserinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Demirci Belediyesi yaptığı açıklamada şunları dedi: “13 Ocak Cumartesi akşamı yapılacak olan Türk Sanat Müziği korosu konseri Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olması sebebiyle program ileri bir tarihe ertelenmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Alaşehir Belediyesi'nde Tiyatro Gösterisi İptal Edildi

Alaşehir Belediyesi tiyatro gösterinin ertelendiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Alaşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Yarınki tiyatro gösterimiz şehitlerimiz olduğu için iptal edilmiştir.Milletimizin başı sağ olsun” denildi.

Bodrum Belediyesi Deve Güreşi Festivali İptal Etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafta sonu yapılması planlanan Deve Güreşi Festivali, ileri bir tarihe ertelendi.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada "Kuzey Irak'taki hain terör saldırısında Şehit olan Mehmetçiklerimize saygıdan dolayı yarınki kortej ve pazar günü yapılması planlanan deve güreşleri ileri bir tarihe ertelenmiştir." denildi.

Germencik Deve Güreşi Festivali İptal Edildi  

Aydın'ın Germencik ilçesinde 14 Ocak Pazar günü yapılması planlanan deve güreşi festivali, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askeri şehit olması dolayısıyla iptal edildi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Yüreğimizi yakan şehit haberleri nedeniyle belediyemizin aldığı karar doğrultusunda 14 Ocak Pazar Günü gerçekleşecek olan Deve Güreşi Festivali iptal edilmiştir. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Yüce milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

  

Kaynak: Haber Merkezi