Sosyal medyadan ailesiyle tartıştı… 3 gündür haber yok! Sosyal medyadan ailesiyle tartıştı… 3 gündür haber yok!

Olay, dün akşam saatlerinde Akıncılar Mahallesi'ndeki bir fırında meydana geldi. Evlerinin karşısındaki fırının camını açarak içeri girmeye çalışan şüpheli, içeride bulunan içecekleri almaya çalıştığı sırada bir vatandaşın dikkatini çekti. Hemen durumu fark eden vatandaş, polis ekiplerine haber verdi.

Bu sırada yaşanan olaylar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Görüntülerde, şüphelinin camdan içeri uzandığı, içecekleri aldığı ve arkadaki içecekleri düzenli bir şekilde öne dizdiği anlar net bir şekilde görülüyor. Olayın duyulmasının ardından hızla bölgeye intikal eden Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık şüphelisini suçüstü yakaladı.

Yapılan incelemede şüphelinin adının A.B. (39) olduğu belirlendi ve polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Hırsızlık anları, sosyal medyada da paylaşılırken, vatandaşların dikkati ve hızlı polis müdahalesiyle suçüstü yakalanan hırsızlık olayı, bölgedeki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gösterdi. 

Kaynak: İHA