• DOLAR 32,37 %-0.38
  • EURO 34,85 %0.00
  • ALTIN 2.396,33 %-1.09
  • BİST100 10.209 %1.62
  • BITCOIN 59.491 %3.82
  • ETHERIUM 2.985 %2.05
18°

Manisa Büyükşehir belediyesi Haberleri

Manisa Büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel Manisa Büyükşehir belediyesi gelişmeleri, Manisa Büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, Manisa Büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve Manisa Büyükşehir belediyesi haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Kültür Sanat

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından Manisalı çocuklara hazırladığı turne için yola çıktı.

Kültür Sanat

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yarıyıl tatiline giren öğrencilerin tatil eğlencesini katlamak amacıyla turne programı hazırladı.

Genel

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alaşehir’in Hacıbey Mahallesi’nde yaşayan ve doğal afet sonucu sera tepe naylonu zarar gören üretici Rıfat Çubuk’a destek...

Kültür Sanat

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği protokolü imzalandı,

Gündem

Manisa’da görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri oldu.

Kültür Sanat

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Katil Kim’ adlı komedi oyununun prömiyerini gerçekleştirdi.

Gündem

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde 2013 yılından beri sürdürülen proje çerçevesinde, Demircili kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Genel

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü...

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yeni yılın ilk saatlerinde de mesaideydi

Eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören minik öğrenciler, yeni yıl heyecanını öğretmenleriyle birlikte yaşadı.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede, baştan aşağı yenilenen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, vatandaşların beğenisini topladı.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilere zeytin, incir, ceviz ve Trabzon hurması fidanı desteğinde bulundu.