Proje kapsamında, Demirci ilçesinden gelen 84 kadın, Manisa'nın tarihi, kültürel ve turistik güzelliklerini yakından görmek üzere Manisa'da konuk edildi. Kadınlar, Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları Fırat Özcan, Onur Pabuççuoğlu, Sibel Alkın Kedersiz ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve rehber eşliğinde, Demircili kadınlar önce Masal Park'ta ağırlıkla bir araya geldi. Daha sonra Tıp Tarihi Müzesi ve Sultan Cami'ni ziyaret ettiler. Ardından Mimar Sinan'ın Manisa'daki tek eseri olan Muradiye Cami'ni de ziyaret eden kadınlar, Mevlevihane'yi gezdikten sonra öğle yemeği için MASKİ Genel Müdürlüğü'nde ağırlandılar.

Öğleden sonra programlarına devam eden Demircili kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çanakkale Şehitler Anıtı, Atatürk Sergi Salonu, Atatürk Gençlik Merkezi ve Atatürk Kent Parkı'nı ziyaret etti. Kadınlar, bu proje kapsamında Manisa'nın zengin tarihini, kültürünü ve turistik mekanlarını yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, kendilerine ev sahipliği yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler.

Başkanlar engelli bireylerle bir araya geldi Başkanlar engelli bireylerle bir araya geldi

2F7A8968_1280x8532F7A8930_1280x8532F7A8900_1280x8532F7A8691_1280x719

Kaynak: Haber Merkezi