Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ilçede bir okulun önünde meydana gelen silahlı saldırının ardından kendisine aitmiş gibi sosyal medyada dolaşıma sokulan “1 ölü, 4 yaralı” ifadelerine ilişkin açıklama yaptı.
Başkan Akın, saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını belirterek sosyal medyada paylaşılan sözlerin kendisine ait olmadığını vurguladı.
"HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPMADIM"
Akın, yaptığı açıklamada, “Okul saldırısına ilişkin ‘1 ölü, 4 yaralı’ şeklinde şahsıma aitmiş gibi paylaşılan açıklama kesinlikle bana ait değildir. Bu konuda tarafımdan herhangi bir açıklama yapılmamıştır” şeklinde konuştu.
Sosyal medyada yayılan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Akın, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, “Kamuoyunun doğru ve resmi kaynaklardan yapılan bilgilendirmeleri esas almasını rica ederim” dedi.





