Gece ışıl ışıl görüntüsü, yenilenen üstyapısıyla meydan vatandaşlardan tam not alırken Manisalılar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e tüm çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Manisalı vatandaşların buluşma noktası olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, 25 gün gibi kısa bir sürede yenilendi. Üstyapısı yenilenen, ışıl ışıl bir görünüme kavuşan meydan vatandaşların beğenisine sunuldu.  Yepyeni bir görümüne kavuşan meydan, vatandaşlardan tam not aldı. Memnuniyetini dile getiren vatandaşlar şu ifadelerde bulundu:

Mustafa Özdemir: Meydan çok güzel olmuş. Manisa’nın en güzel yeri, burası desem olabilir. Gerçekten çok güzel, ışıl ışıl güzel. Başkanımızdan memnunuz.

Mine Kaya: Meydanın önceki hali çok kötüydü. Şu anki hali harika diyebilirim.  Uzun süredir gelmiyordum. Kendimi başka bir şehirde hissetim.  Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gayet güzel bir çalışma yapmış.  Yeni yılını da kutluyorum.

İbrahim Tamahkar: Yapanlardan Allah razı olsun.  Güzel olmuş.  Cengiz Ergün,  çalışkan bir belediye başkanı. Memnunuz kendisinden.

Remziye Tamahkar: Çok beğendim, güzel olmuş.  Meydan komple değişmiş.

Sertaç Yılmaz:  Çok güzel olmuş meydan. Süslemeler de harika olmuş.  Yeni yıla inşallah güzel bir şekilde giriyoruz. Ümit ediyoruz, bu da devam eder. Işıklandırma da harika olmuş. Eski hali gerçekten çok kötüydü.  Manisa’ya yakışmıyordu. Şu an ki hali çok güzel. Başkanımıza emekleri için teşekkür ederiz. Gelecek seçimlerde de görmek isteriz.

Furkan Açıkgöz: Meydan çok güzel olmuş. Zemin, ışıklandırma harika olmuş. Burası Manisalıların buluşma noktası. Meydan, Manisa’ya çok yakıştı. Manisalıların yeni fotoğraf çekilmesi adresi burası oldu. Başkanımıza emeği için teşekkür ederim.

Gökçe Çiçekdoğan: Meydan çok güzel olmuş. Arkadaşlarımızla hep burada buluşuruz. Emeklerine teşekkür ederiz başkanımızın da. Sağ olsun Manisa’mızı güzelleştirdi.

Atalay Yayla: Güzel bir görüntü olmuş. Cengiz Ergün çalışıyor. Manisa için çok şey yaptı. Daha da yapacağına inanıyorum.

Ramazan Balkaya:  Başkana teşekkür ediyoruz güzel olmuş.

Manisalı hayırsever, ilçeye aile sağlığı merkezi yaptırıyor Manisalı hayırsever, ilçeye aile sağlığı merkezi yaptırıyor

Selma Oral: Meydanı çok beğendim. Havuzun da küçülmesi güzel olmuş. Ben başkanı her zaman beğeniyorum. Güzel şeyler yapıyor. Yalnız Manisa merkez değil.

Kaynak: Haber Merkezi