'Manisa sana kanım feda' projesi anlatıldı 'Manisa sana kanım feda' projesi anlatıldı

Sağlık alanındaki gelişmeler anbean takip edilirken, vatandaşlar hangi ilacın neye iyi geldiğini sürekli araştırıyor. Bu yazımızda da Fucidin krem hakkında merak edilenlere yer vereceğiz.

Fucidin krem hakkında bilgi edinmek isteyenler, kremin kullanım şekli, etkileri ve içeriğine yönelik araştırmalar yapıyor.

Fucidin Krem Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar? Fucidin Krem Ne Kadar? İşte Bilgiler...

Fucidin krem hakkında en detaylı bilgi, her ilaçta olduğu gibi prospektüste yer alıyor. Ancak arama motorlarında konu hakkında bilgi almak isteyenler için detaylar haberimizde…

Enfeksiyon denilince akla gelen ilk kremlerden olan Fucidin, eczanelerde satılıyor.

Fucidin, yara, sivilce, kesik, ısırık gibi durumlarda tavsiye ediliyor.

 Kremin içerisinde 20 miligram fusidik asit ve yardımcı madde olarak 0.04 mg butilhidroksianisol, 111 mg setil alkol bulunuyor. Krem sadece eczanelerde satılan antibiyotik ilaç.

Fucidin Neye İyi Gelir?

Fucidin krem, ciltte bakteri nedeniyle oluşan iltihaplı yaraların, cilt bozukluklarının ve lekelerin tedavisinde kullanılan antibiyotikli krem türü.

Yaralar, kesikler, hafif yanıklar, arı veya böcek sokmaları, sivrisinek ısırıkları, sivilce izleri, sivilceler ve akneler, yara izleri, gibi birçok durumda bakteriyel enfeksiyonları tedavi eder.

Fucidin Krem Nasıl Sürülür?

Krem, 2 hafta kadar enfekte bölgeye günde 3 defa uygulanır.

Fucidin Krem Fiyatı 2023

Fucidin kremin 2023 yılı itibariyle fiyatı 73,75TL. yeni yılda fiyat tarifesinin değişmesi bekleniyor.

Kaynak: Özkan ÇELİK