AK Parti’de aday tanıtım heyecanı yaşandı. Ankara’da, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ATO Congresium’da yapılan tanıtım toplantısında 48 ilin belediye başkan adayı kamuoyuna ilan edildi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı olarak girilen seçimde, MHP’nin adayının destekleneceği illerde teşkilatlarına çağrıda bulundu.

MHP’nin büyükşehir adayının destekleneceği Manisa ve Mersin’i hatırlatan Erdoğan, “Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP'yi destekleyeceğimiz yerlerde de aynı azim ve şevkle çalışacağız. Manisa’da ve Mersin’de de aynı gayreti göstereceğiz. Cumhur'da ayrım asla olmayacak. Unutmayın, en iyi seçim çalışması halkın içinde olmaktır. Medya ve sosyal medya önemli ama asla gönüller kazanmanın yerini tutmaz. Sokakta varlık göstermeden siyaset yapılmaz. Asıl yük belediye başkan adaylarımızın üzerindedir. Daha fazla emek vermekle mesullerdir. Bunları başarınca muhalefetin kale olarak gördüğü yerler dahil tüm belediyelerde zafer bizim olacaktır. Yeter ki işimizi hakkı ile yapalım. Mevla yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Semih Balaban Akmescit sakinleri ile buluştu Semih Balaban Akmescit sakinleri ile buluştu

CUMHUR İTTİFAKI MANİSA VE MERSİN’DE MHP’NİN ADAYIYLA YARIŞA GİRECEK

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin aldığı karar doğrultusunda, Cumhur İttifakı, Manisa ile Mersin Büyükşehir belediyelerinde MHP’nin adayını destekleyecek. MHP, Manisa’da Cengiz Ergün ile devam ederken Mersin’de de Serdar Soydan’ı aday gösterdi.

Kaynak: Almıla Nur BERİLĞEN