Hastanelerde "Onaylı Randevu" dönemi başladı Hastanelerde "Onaylı Randevu" dönemi başladı

CHP 38. Olağan Kurultayı oylama sonuçları belli oldu. Özgür Özel genel başkan seçildi.

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel ilk açıklamasını yaptı:

Özel şunları söyledi:

Geleyim Özgür Özel'in ellerini kaldırayım diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. Omzuma yüklemiş olduğunuz sorumluluğun farkındayım.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, İsmet Paşa'nın, Bülent Ecevit'in, Deniz Baykal'ın, Murat Karayalçın'ın, Hikmet Çetin'in ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğunda oturmak ve emanetlerine sahip çıkmak benimle birlikte hepimizin görevidir. Ben sizlere güveniyorum. CHP'nin 130 milletvekilinden oluşan harika bir grubu var.

Bu salondan 130 milletvekilimizle el ele omuz omuza çıkıyorum. Salona il başkanlarımızla girdik, bu salondan 81 il başkanımızla kol kola çıkıyorum. İmza sayı çok konuşuldu. Ben 1366 delegemizi bana oy vermiş kabul ediyorum hepsine teşekkür ediyorum. İstemeden kırdıklarım olduysa affola. Pazartesi sabahından itibaren Plan Bütçe Komisyonu'ndaki mücadelemize devam edeceğiz. Yerel seçim sürecine odaklanacağız.

Buradan 1.5 milyon üyemize diyorum ki, yaşadığımız büyük üzüntüyü telafi etmek için yarından itibaren seferberlik ilan ediyorum.

Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım. Yarın sabah 09.30'da 81 il başkanımla Parti Meclisi'ni konuşmak için toplantı koydum, hepsini davet ediyorum.

Benim bir sözüm var. Hatay'a gittiğimde siyaset konuşmadım. Mazbatayı alacağım, Hatay'ı sürekli gündem tutacağım, söz veriyorum. İkinci ziyaretim Osmaniye'ye olacak. Söz verdim Osmaniye geliyorum. Bundan sonra hep beraber büyük zaferler yaşayacağız. Bugün buradaki zaferin galibi bütün CHP'lilerdir.

Önceki genel başkanlarımızla, sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte el ele omuz omuza yerel seçim zaferi için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun.

Editör: Nuray Bozkurt