Dünya Güzellerim Tatilde programının tanıtımının yayınlanmasıyla birlikte Bülent Ersoy ülke gündemine oturdu. Türk sanat müziğinin divası olarak nitelendirilen Bülent Ersoy, özel hayatı konusunda da epey merak ediliyor. Bu kapsamda magazin severlerin en çok araştırdığı konulardan biri, Bülent Ersoy’un evlilikleri olarak karşımıza çıkıyor. Peki Bülent Ersoy kaç kez evlendi? Detaylar haberimizde…

Bülent Ersoy Kaç Kez Evlendi?

Başarılı sanatçının iki kez evlilik yaptığı bilinmektedir. İlk evliliğini 1998 yılında Cem Adler yapmıştır. Ancak birliktelik uzun sürmemiş, çift 1999 yılında boşanmıştır.

Bülent Ersoy’un bir diğer evliliği ise 2007 yılında gerçekleşmiştir. 2007 senesinde Armağan Uzun ile nikah masasına oturan Bülent Ersoy, 2008 yılında tekrardan boşanmıştır.

Bulent Ersoy Kac Kez Evlendi 2

Cem Adler Kimdir?

Bülent Ersoy kaç kez evlendi sorusunun ilk yanıtı Cem Adler olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki Diva’nın ilk eşi Cem Adler kimdir? Cem Adler hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Ancak 1979 doğumlu olduğu ve günümüzde 45 yaşını tamamladığı bilinmektedir.

Günümüzde Pınar Adler ile evlidir ve iki çocuk babasıdır. İzmir’in Göztepe semtinde yaşadığı bilinen Cem Adler, bir pazarlama şirketinde çalışmaktadır.

Cem Adler ve Bülent Ersoy ilişkisinin ise biraz karmaşık olduğu bilinmektedir. Cem Adler, Bülent Ersoy ile olan evlilik serüvenini katıldığı bir programda şu sözler ile ifade etmiştir:

“Bülent'in benim elimden tutacağını zannediyordum. Ancak yanılmışım. Beni kız arkadaşımla bastı. Aynı gece Bülent Ersoy'la nikahlanmaya zorlandım. Çünkü bu durumdan ancak öyle kurtulabilirdim. Evlendikten sonra ise sürekli evden kaçıyordum. Bülent beni buluyordu.”

Mauro Icardi ve Wanda Nara Barıştı Mı? Icardi Paylaştı Mauro Icardi ve Wanda Nara Barıştı Mı? Icardi Paylaştı

Bulent Ersoy Kac Kez Evlendi 6

Armağan Uzun Kimdir?

Bülent Ersoy Armağan Uzun ilişkisi de Türkiye magazin gündeminin göbeğine oturan birlikteliklerden biridir. Şimdi de Bülent Ersoy kaç kez evlendi sorusunun ikinci cevabı olan, Armağan Uzun’u tanıyalım…

Armağan Uzun, 1981 yılında İzmir'in Torbalı ilçesinde doğmuştur. Günümüz itibarıyla 43 yaşında olan Armağan Uzun, Bülent Ersoy ile katıldığı Popstar isimli şarkı yarışmasında tanışmıştır. Armağan Uzun, Bülent Ersoy’un jüri üyesi olduğu bu yarışmada ikinci olmuştur. Yarışmanın ardından ise Diva ile evlenmiştir.

Bulent Ersoy Kac Kez Evlendi 5

Bülent Ersoy ile evliliği bir seneden az süren Armağan Uzun, 2013 yılında Duygu Çalışkan dünya evine girmiştir. Müzisyen olarak hayatına devam ettiği bilinen Armağan Uzun’un, İzmir Çeşme'deki lüks mekanlarda sahne aldığı bilinmektedir.

Bülent Ersoy Kaç Yaşında? Nereli?

Bülent Ersoy kaç kez evlendi sorusuna detaylı bir cevap verdikten sonra, başarılı sanatçı hakkında merak edilen diğer detayları inceleyelim… Bu kapsamda Bülent Ersoy’un yaşı oldukça merak edilmektedir.

Çünkü Diva’nın birlikte olduğu sevgilileri ve eski eşleri, kendinden yaşça küçük kişilerdir. Peki Bülent Ersoy kaç yaşındadır? Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Bülent Ersoy, 9 Haziran 1952 yılında dünyaya gelmiştir ve günümüz itibarıyla 72 yaşını doldurmuştur. 

Türk sanat müziğinin divası hakkında merak edilen bir diğer konu ise Bülent Ersoy nereli sorusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Malatya doğumlu olduğu bilinen Bülent Ersoy’un kökeni de oldukça merak edilmektedir.

Bu kapsamda ise Bülent Ersoy babası nereli sorusu sıkça araştırılmaktadır. Ancak Bülent Ersoy’un ailesi hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Dolayısıyla Bülent Ersoy’un aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Bulent Ersoy Kac Kez Evlendi 9

Bülent Ersoy Evli Mi?

Bülent Ersoy kaç kez evlendi sorusuyla karşımıza çıkan bir diğer konu, ünlü ismin evli olup olmadığıdır. Ancak Bülent Ersoy evli değildir.

Son evliliğini 2008 yılında sonlandıran Bülent Ersoy, bir daha evlenmemiştir. Günümüzde bekar bir kadın olarak hayatına devam eden Diva’nın, sevgilisinin de olmadığı bilinmektedir.

Bülent Ersoy’un Çocuğu Var Mı?

Bülent Ersoy kaç kez evlendi sorusunun yanında, Diva’nın çocuğu olup olmadığı da sıkça araştırılan konular arasında yer almaktadır. Bu kapsamda Bülent Ersoy gençliğinde nişanlanmış olduğu ve erkek halindeyken bir çocuğu olduğu iddiaları vardır.

Ancak iddianın herhangi bir gerçek payı bulunmamaktadır. Hiç nişanlanmadığını söyleyen Bülent Ersoy’un, konu hakkındaki cevapları ise aşağıda yer almaktadır:

“Hanımefendi zaman içinde beni aradı, şantajla para istedi, ipe götürseler inkar etmem. Olsa cinsel tercihim gibi bu kamburu da alır götürürüm. Kendimi hiçbir zaman nişanlanacak ruh yapısında hissetmedim. O fotoğraflar erkeksi görünmem için kurguydu.

Askerdeyken beni ziyarete geldiğini söyledi. Kayıtlara bakın askere gitmedim. Dinsiz bunlar. Hiç nişanlanmadım. Doğurmadım. Doğurtmadım da…”

Muhabir: Özkan Çelik