Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları tüm ülke ile birlikte Manisa’da da devam ediyor.  Manisa 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekibi tarafından sunulan görsel şov izleyenleri büyüledi. AKUT’un şovu, Fener Alayı’nın coşkusunu zirveye taşıdı.

Manisa’daki bu ağaç insanları kendine çekiyor! Çevre illerden geliyorlar Manisa’daki bu ağaç insanları kendine çekiyor! Çevre illerden geliyorlar

AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekibi İpli Kurtarma Birimi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki yüksek bir binadan indirdiği devasa büyüklükteki Türk bayrağı ile Manisa’da Cumhuriyet’in 100, yıl kutlamalarının zirvesinde yer aldı. İpli Kurtarma Birimi’nin şovu, gökyüzüne salınan özgürlük balonları ve patlatılan konfetiler eşliğinde devasa Türk bayrağının bina üzerinde açılması ile son buldu.

Manisa Valisi Enver Ünlü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere binlerce Manisalı gösteriyi alkışlar eşliğinde izledi.

Vali Ünlü ve Başkan Ergün gösteri sonunda AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekip Lideri Sermet Kadir Gezenerler ile bir araya geldi. AKUT Manisa Ekip Lideri Sermet Kadir Gezenerler’in kurduğu telsiz bağlantısı ile binadaki İpli Kurtarma Birimi’yle görüşme sağlayan Vali Enver Ünlü ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gösteride görev alan AKUT gönüllülerine, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarına sağladıkları katkı için teşekkür ettiler.

AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen resmi geçit töreninde yer alarak büyük alkış topladı ve  “Türkiye sizinle gurur duyuyor” sloganları atılan özel bir ekip olarak hafızalara kazındı. Almıla Nur Berilğen

Editör: Nuray Bozkurt