Yılın sonuna yaklaşırken altın fiyatları milyonlarca yatırımcının gündeminde… İslam Memiş’te katıldığı canlı yayında altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken son tahminlerini de yatırımcılarla paylaştı.

Memiş, gram altının yatırımcılar için öne çıkan bir yatırım aracı olduğunu belirtti. Ekonomik dalgalanmalara rağmen altının istikrarlı bir performans gösterdiğini ifade ederek yatırımcıların güvenli liman arayışında gram altına yöneldiğini vurguladı.

"Altın 2024'te Altın Çağını Yaşayacak"

Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili son tahminlerini paylaşarak, 2024 yılında altının değer kazanmaya devam edebileceğini söyledi. Memiş, ons altının bu faktörlerden pozitif yönde destek bulacağını belirterek, gram altının yeni rekorlar kırabileceğini ve hatta "Altın, 2024 yılında altın çağını yaşayacak." şeklinde bir tabirde bulundu.

Kiraz coğrafi işaret olarak tescillendi Kiraz coğrafi işaret olarak tescillendi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Altın 2 bin dolar seviyesine artık yerleşti, 2024 yılında 2 bin dolar seviyesini dip seviye olarak kabul eder bu yükselişlerini 2 bin 350 dolar seviyesine kadar devam ettirebilir. Neden?

Merkez Bankalarının faiz politikaları etkili, jeopolitik gerilimler devam ediyor, küresel ekonomiye dair belirsizlikler halen devam ediyor. Bu ons altını pozitif yönden destekliyor.

Haliyle gram altın da yeni rekorlara imza atacak ve hatta benim şöyle bir tabirim var. Altın 2024 yılında altın çağını yaşayacak."

Kaynak: Haber Merkezi