Geçen hafta güzel bir haber aldım. Çok mutlu oldum, gurur duydum. Şehzadelerin Çalışkan Belediye Başkanı, benimde çok özel bir dostum Ömer Faruk Çelik, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen ankette Şehzadeler Belediyesi’nin Sümerbank arazisinde başlattığı Şehzadeler Park projesi ile Kentsel Tasarım alanında ’2017 Yılının en başarılı belediye başkanı’ seçildi. Ege Bölgesinde toplamda 11 belediyenin ödüle layık görüldüğü ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ anketinin ödül töreni 23 Aralık tarihinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile Kayseri’de yapılacak. ’Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e, ödülü Bakan Özhaseki tarafından takdim edilecek. Çelik kentsel tasarım dalında, Şehzadeler Park projesi ile ödüle layık görülmüş. 

ŞEHZADELER PARK MANİSANIN PRESTİJ PROJESİ 

Şehzadeler Park için startı verdi Ömer Başkan. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah 2018 yılında, hizmete açılacak. Şehzadeler Park Sümerbank alanında hayata geçiyor. Toplam 17 dönümlük alanda 17 milyon lira bütçe ile yapılacak olan Şehzadeler Park projesinde, yılın 365 günü mesir festival heyecanının yaşanabileceği yaklaşık 640 metre kapalı alanda diaromik Mesir Müzesi, ağırlıklı olarak Manisa’da bulunan ve 32 adet tarihi eserin yer alacağı ‘Minia Şehzadeler’, Osmanlı döneminde Manisa’da bulunan şehzadelerin özelliklerinin ön plana çıkarılacağı 13 adet 1’e 1 ölçekte şehzade heykelleri, çocuklar için oluşturulacak alanda 22 adet replika konsepti çizgi film ve masal kahramanlarının maketlerinin bulunduğu ‘Masal Park’, Şehzadeler Park’ı gezmeye gelen vatandaşların rahatça vakit geçire bilmeleri için gerekli olan kafeterya, restoran ve sosyal donatı alanları, 290 metrekaresi kapalı, 280 metrekaresi açık olmak üzerine toplam 570 metrekare alana sahip kafeterya ve ekolojik bir gölet yapılacak.


ÖMER FARUK ÇELİK AK PARTİNİN ÖNEMLİ BİR MARKA İSMİ 

Ömer Faruk Çelik gerçekten yaklaşık 3.5 yıldır yaptığı başarılı hizmetlerle, halkla ilişkilerdeki başarısıyla göz kamaştırıyor. Yaşı genç. Çalışkan. Belediye Başkanlığını severek yapıyor. Düğün, Nişan, Cenaze, Taziye Asker uğurlaması. Her zaman halkın içinde. 

Ömer Faruk Çelik, Ak Partinin Manisa da ki yıldız bir futbolcusu gibi. Ak Parti Ömer Faruk Çelik gibi bir ismin kıymetini bilmeli. Yaşının gençliğiyle birlikte, siyasetteki tecrübesi de az değil. Seçim koordinasyon Merkezi başkanlığından, Merkez İlçe Başkanlığına kadar AK Partinin bütün kademelerinde çalıştı. Sözün özü Ömer Faruk ÇELİK, Manisa da önemli bir siyaset markası. Önünü açmak lazım. Tevazusu, siyasi parti gözetmeksizin herkesi kucaklayan belediyecilik anlayışı ile, ekibiyle birlikte nice başarılara imza atacağına, daha nice önemli makamlara geleceğine inanıyorum. Tebrikler Ömer Faruk Çelik. Yolun açık olsun…