Manisaspor en sonunda derin bir oh çektirdi. Siyah-Beyazlılar haftalardır bir ileri bir geri performansı ile bizlere ve kendisine sıkıntılı günler geçirtiyordu. İki hafta üst üste alınan mağlubiyetler acaba bu takım düşüyor mu sorularını akıllara getirdi. Ama Manisaspor, Balıkesirspor deplasmanında aldığı üç puan ile düşme korkusu en aza indirdi ve Şanlıurfaspor maçı öncesi avantajlı konuma geçti. Balıkesirspor maçını evde izledim. Maç boyu stresim vardı. Manisaspor öne geçtiğinde bile rahat rahat sevinemedim. Nitekim son dakikalarda beraberlik golünü yedik. Bahattin bu dakikalar da bir gol kaçırdı ki ilk defa Bahattin’i izliyor olsam bundan topçu olmaz derim. Attığı golleri biliyorum Bahattin’in. Zor golleri atarken bu pozisyonu kaçırması beni çileden çıkardı. Neyse ki Erman golü attı ve Manisaspor kritik virajdan kayıpsız döndü. Artık ligde kaldık diyebiliriz. Tabi futbol bu son düdük çalmadan hiçbir şey belli olmaz ama Manisaspor’un çok avantajlı olduğu aşikâr. Allah’ın izniyle ligde kalışımızı Şanlıurfa maçında ilan edeceğiz.

AKHİSAR’I NE KADAR KUTLASAK AZ

Manisaspor galibiyeti sonrası keyfim yerine geldi. Akhisar maçının ilk yarısı bitince dışarı çıktım. Akhisar ilk yarıyı 1-0 yenmişti. Hassüt Tevfik’in oraya geldim. Manisaspor maçını değerlendirdik galibiyetin sevincini yaşadık. Sonra eve geldim televizyonu bir açtım skoru görünce inanamadım. Oğlum Gökhan’ı aradım “Bu Akhisar ne yapıyor?” dedim. “Baba Okan Buruk beni yanılttı. Akhisar’ı uçuruyor adeta” dedi. Hakikaten Akhisar Belediyespor Gaziantepspor önünde farka gitti. Tam yarım düzine gol attı rakibine. Kendini yükseltirken rakibi Gaziantepspor’u ateşe attı. Akhisar Belediyespor yönetimi başta olmak üzere Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel’i kutluyorum. Süper Lig’e çıktıklarından beri kulüp nasıl yönetilir tüm Türkiye’ye gösteriyorlar. Aldıkları mütevazı oyuncuları parlatıp satarak kasasını dolduruyorlar. Akhisar Belediyespor örnek bir kulüp profili çizip Manisa’yı iyi şekilde Süper Lig’de temsil ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN PLAY-OFF HEYECANI BAŞLIYOR

Spor Toto 3.lig 2.grupta dördüncü olarak play-off’a kalma başarısı gösteren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un play-off maçalarının tarihi belli oldu. Dersimspor-Çatalcaspor maçının geç oynanacak olması sebebiyle play-off maçları ertelenmişti. TFF’nin yaptığı açıklamaya göre ilk maç 18 Mayıs Perşembe günü Silivrispor ile Manisa’dan oynanacak. Ben Büyükşehirden çok umutluyum. Büyük oyunculardan kurulu bir takım. Final maçlarını iyi oynayan bir ekip. İnşallah Manisa Büyükşehir Belediyespor play-off’dan Spor Toto 2.Lig’e çıkacak.