Grandmedical hastanesinin 503 nolu odasında üçüncü günüm. Hastanede gün sabah erkenden başlıyor. Ameliyatımı gerçekleştiren Op. Dr. Gürhan Özcan ve ekibi sabah 8'de odama geldiler. 'Ayağımda ağrı var' dedim.Doktorda 'Olacak o kadar. Gerekeni yaparız. Sen bugünde kal' dedi. Sevgili Necmi Temizel abimi aradım. Durumumu anlattım. Güldü. 'Moralini bozma ağrılar olacak' dedi. Kendisi de kısa süre önce ameliyat olmuştu. Necmi Abime 'Senin koltuk değneklerin duruyorsa ver' dedim. Sağ olsun Gökhan ile hemen göndermiş. Dün Regaip kandiliydi. Arayan arayana. Hem sağlığım ile ilgili hem de kandilimi kutlamak için aradılar. Zerrin Ağar ve Alihsan Ağar ziyaretime geldiklerinde 'iyisin biraz dinlen' dediler. Dün sabahta erkenden Ahmet Erken, eşi ve oğlu ile geldi. 'Hastanede keyfin yerinde. Seni iyi bakıyorlar yoksa bu kadar kalmazsın' dediler. Ahmet Erken doğru söylüyor. Sanki hastanede değil kendi evimdeyim. Torunum Zeynep'te dün bir an olsun başımdan ayrılmadı. Bu sırada Sayın Valim Mustafa Hakan Güvençer aniden ziyaretime geldi. Enes Dindar ve Hilal Baydar'da da Vali Güvençer'e eşlik ettiler. Vali beyle ameliyat ile ilgili konuştuk. Valimiz torunum Zeynep'le ilgilendi. Vali bey 'Sen daha gençsin torunun değil kızındır' diye espri yaptı. Sayın Valimizin programı yoğundu. Bir süre görüştük. Teşekkürlerimi sunuyorum. Daha sonra Hasan Eryılmaz, değerli Eşi Alya ve yeni doğan kızları Bella ile birlikte ziyaretime geldiler. Hasan Eryılmaz; 'Çabuk kalk ayağa yapacak çok işimiz var' dedi. 'Önümüzde ki hafta ararım seni' dedim. İsa Özdemir ve Selma hanımda bir gece önce ziyaretime geldiler. Selma Hanım'ın ziyareti beni sevindirdi. Yoğun iş temposunda vakit ayırmış bana. Selma bana verdiği sözü gerçekleştireceğini söyledi. Hasan Eryılmaz. İsa Özdemir, Selma ile birlikte sağlığıma kavuşur kavuşmaz beraber olacağız. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Aytaç Yalçınkaya ve genel sekreter yardımcısı Yılmaz Gençoğlu telefonla aradı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcılarından Ömer İşçi ameliyat olduğumu duyunca hemen arayanlar arasındaydı. Beni Akhisarpsor, Beşiktaş maçına davet etti. Doktoruma 'Ne yap ne et beni iyileştir' dedim. Doktorum Gürhan Özcan ile bu ameliyat vasıtasıyla tanışmış olduk. Hakikaten her anlamda bana çok destek oldu. Sevgili dostum İsmail Akçura aradı; 'Geçmiş olsun. Sağlık önemli. Bir an önce kalk seyahatlere gidelim' dedi. Esat Eriş'le beni arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. Manisa Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman'da sağ olsun hastaneye gelerek beni ziyaret etti. Medyanın son durumunu ve Doğan Haber grubunda yaşanan değişiklikler üzerine konuştuk. Hakikaten Aydın Doğan'ın medyadan çekilmesi çok düşündürücü. Bakalım medyada ki yeni dizayn nasıl olacak?. Manisa WEB TV kadrosunda yer alan Barış ve Erhan, Manisa'nın sembol çiçekçisi ve AK Parti Manisa'da etkin isimlerden Emre'de ekibi ile birlikte ziyaretime geldiler. 

Gelenim gidenim çok oldu. Dostlardan Allah razı olsun. Balıklardan sorumlu devlet bakanı Hasan Çoksöyler, Hayrullah Solmaz her gün arayanlar arasında. Filiz Ağar'da telefonla geçmiş olsun dileklerini sundu. Yeğenim Burak ve kızı Derin de okul çıkışı ham kandilimi kutladı, hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kardeşim Erdal ve eşi Nezahat'ta dün ziyaretime geldi. Diğer kardeşim Ergül ve değerli eşim Nermin Hanım, kızım Sinem'de hep yanımda olup benim kahrımı çektiler.