Büyük Başkan Cengiz Ergün ilçe gezilerinde temposunu arttırdı. Salı günü mesaiye Sarıgöl’den başlayan büyük başkan sırasıyla Alaşehir, Ahmetli Turgutlu’da esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi. Başkan Cengiz Ergün beraberinde MHP milletvekili adayı Nurullah Savaş, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ,Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’la ilçelerde büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Ergün ilçelerde yaptığı alt ve üst yapı hizmetleri ve hayata geçirdiği projelerle Manisa merkezde olduğu gibi ilçelere de adeta çağ atlattı. Sarıgöl’de Kent Meydanı, Kapalı otopark ve pazaryeri, Alaşehir Caddesi, Mimar Sinan Parkı Çocuk Kulübü, Turgutlu’da Kapalı Otopark ve Pazaryeri, Irlamaz Vadisi, Köprüler, Turgutlu Kavşak projesi, Prestij Caddeleri, Alaşehir’de Otobüs Terminali, Fethi Sekin Gençlik Merkezi, devam eden kavşak projesi hayata geçen ve devam eden projeleri yazmaya kalksam burada yerim yetmez bunlar ilk aklıma gelenler. 

Her zaman söylerim Büyük başkanın halk da karşılığı var. Büyük başkan Manisa için büyük bir şans, verdiği sözleri teker teker yerine getiriyor. 

Hatası yok mudur ? Mutlaka vardır. Eleştire de bilirsiniz. Ama çalışan insan hata yapar bu da çok doğaldır. 

Büyük başkan aldığım bilgiye göre ilçe gezilerine devam edecek bugün de Soma,Kırkağaç,Gördes Akhisar,Saruhanlı da olacak ve vatandaşlarla bir araya gelecek.