Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaklaşık 3 hafta önce Ankara’ya gitmiş, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi Manisa’ya davet etmişti. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu belediyelerinin kazandırdığı eserlerin toplu açılışlarını yapmak üzere Sayın Bahçeli, 23 Kasım Perşembe (bugün) günü Manisa’ya geliyor. Yurtdışı programım nedeniyle toplu açılış törenlerine katılamayacak olmanın burukluğuyla yazımı kaleme alıyorum. Yapılacak olan açılışların ve temeli atılacak hizmetlerin 4 ilçeye hayırlı olmasını diliyorum. 

Manisa, büyükşehir olduktan sonra kıymetli dostum Cengiz Ergün, muazzam bir planlama ve disiplinli çalışma sonucunda süreci çok iyi yönetmiş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi yapılanmasını kısa sürede tamamlamıştı. Mali konulardaki başarılarının yanına bunu da ekleyen Başkan Cengiz Ergün, 2015 yılından bu yana aralıksız hemen her ilçede bir açılışa imza attı. Bugünkü açılış programı, bunların biraz daha üst seviyesi olsa da, yazımın başlığında belirttiğim gibi bu son olmayacak gibi görünüyor. 

Cengiz Ergün başarılı bir isim. Bir proje bitmeden diğeri başlıyor. Manisa merkezindeki Öğretmenevi Kavşağı, Sümerpark, Manisa Prime, Eski Garaj Yeni Proje, elektrikli otobüs gibi projelerde yükseliyor. Öngörüm, Sayın Devlet Bahçeli’nin yakın 2018 yılı başında yeniden Manisa’ya geleceği yönünde. Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışıyor, açılacak projeler ve temeli atılacak çalışmaların da sonu yok. Çünkü Manisa, büyüyen ve değişen bir şehir. Bunda emeği geçen Sayın Cengiz Ergün’ü ve ekibini kutlamak istiyorum. Yurt dışında olacağım için katılamayacağım ama toplu açılış törenlerinin iyi geçmesini ve ilçelerimize hayırlı olmasını yürekten temenni ediyorum.