Ankara Anemon Otel'de tecrübesini konuşturan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Fatih Özsümer, başarılı organizasyonu ile MTSO'nun ev sahipliğinde Manisa milletvekilleri, Manisalı eski bakanlar, Manisalı eski milletvekilleri, Ankara'da görev yapan Manisalı bürokratlar, kamu görevlileri, Ankara'da yaşayan Manisalı iş adamları, dernek başkanları, Manisa oda ve borsa başkanları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa delegelerini güç birliği yemeğinde buluşturdu.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM
Manisa'da doğup büyüyen, tahsil hayatlarını bitirip Türkiye'nin kalbi Başkent'te çalışan ve önemli görevlerde bulunan ne kadar çok hemşerimiz varmış. Yıllardır bu konuda yöneticilerimize, "Gelin, Başkent'te çalışan Manisalı bürokratların envanterini çıkaralım" deyip durdum. Böyle bir düşüncenin hayata geçirilmesini ön gören MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Meclis Başkanı Hayati Dolman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.
ARINÇ DA MUTLU OLDU
Bülent Arınç da böyle bir toplantının düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti. Arınç, bu toplantıların TOBB'un genel kurullarının bahane edilerek yapılmasının alanının genişletilmesini istedi. Ben Naci Akın ve Namık Sinanoğlu'nun da bulunduğu masada geceyi izledim. Bülent Arınç konuşmasında gecenin güzelliğini akıcı üslubu ile anlattı. Başkent'te davete katılım oranı çok yüksekti. Sümer Oral, Selçuk Özdağ ve Erkan Akçay da birer konuşma yaptı. Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) görevi nedeniyle geç kalmasaydı, O da Manisalılar gecesinde konuşacaktı. Bülent Arınç konuşmasıyla geceye damgasını vurdu. Anlattıklarından hepimizin ders çıkartması gereken konulara değindi.
HERKES ORADAYDI
Ankara Anemon Otel'deki yemekli buluşmaya TBMM 22'nci dönem meclis başkanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Murat Baybatur, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, bakanlık da yapan Sümer Oral, Muzaffer Ecemiş ve İsmail Özdağlar, 22, 23 ve 24'üncü dönem Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 20, 21, 22 ve 23'üncü dönem Manisa milletvekili Necati Çetinkaya, 22'nci dönem Manisa milletvekili Hakan Taşçı, AYİM Başkanı Abdullah Arslan, Yargıtay Üyesi Ali Suat Ertosun, Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, Ankara'da görev yapan Manisalı bürokratlar, kamu görevlileri, iş adamları ve dernek başkanları katıldı. Birlik ve beraberlik olgusuna vurgu yapılan gecede katılımcılar, organizasyona imza atan MTSO'ya teşekkür ettiler.
BÜYÜK ÖNEME SAHİP!
Manisa'nın birlik ve beraberliği için Başkent Ankara'da Manisa lobisi oluşturulması kentimiz için gerçekten büyük bir öneme sahip. Ben de aynı Bülent Arınç gibi bu lobinin çok faal çalışabilmesi için Başkent buluşmalarının denk geldiği zaman değil, yılda en az 4 defa yapılmasını uygun görüyorum.
Her şey Manisamızın gelişmesi içinse, bunun yolu birlik, beraberliktir, güç birliğidir.