TFF Çarşamba günü skandal bir karara imza attı. Geçen hafta çıkan olaylar nedeniyle yarım kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için kaldığı yerden devam kararı verdiler. Alınan bu karar bana göre sporda şiddeti daha körükleyecektir. Kumpas olabilir, provokasyon olabilir… Bunların hepsini kabul ediyorum ama sonuçta Fenerbahçe stadyumunda olanlar malum. Sahaya atılanlar belli. Maçta korner kullanmanın mümkün olunmayacağı bir noktaya gelinmiş. İnsan sormadan edemiyor bu stadyumdan kim sorumlu? Fenerbahçe spor kulübü. Peki bu olanlar kime fatura edilecek? TFF aldığı karar ile herkese neredeyse yayıncı kuruluşa bile ceza verecekti. Ama herkse mavi boncuk misali. Şenol Güneş’in kafası atılanlar var. Ama biz kanadı mı kanamadı mı onu konuşuyoruz. Bu mantık ile hiçbir noktaya gelemeyiz. Bu saatten sonrada Türkiye’de hiçbir hakem bir maçı tatil edemez. Yani Konuk takımın teknik direktörünün kafası yarılmış, hakem maçı tatil etmiş, oyun durmuş. Buna dünyanın herhangi bir ülkesinde, Patagonya'dan Uganda'ya kadar hükmen mağlubiyet vermeyecek federasyon varsa o ülkede bir daha futbol maçı olmaz. Ama Türkiye’de maalesef oluyor. Siyasi rüzgara göre karar veren TFF bence kendi ayağına kurşun sıktı. Artık her maçta olaylar artacak ve sahada ki hakemde maçı tatil etme yetkisini kullanamayacak. Yazık gerçekten çok yazık. 

NEDEN SEYİRCİSİZ OYNANIYOR! 

Madem tahrik var, madem kumpas var o zaman maç kaldığı yerden neden seyircisiz oynanıyor? Fenerbahçe taraftarının suçu yoksa neden 3 maç seyircisiz oynama cezası veriliyor. O zaman kaldığı yerden seyircili oynansın derbi. Nerden bakarsanız rezalet bir karar. Umarım ben yanılırım ve Türk futbolunun tansiyonu düşer. Ama buna hiç ihtimal vermiyorum. 

ÖZETLE! 

Şenol Güneşi Yaralayan 5 Şüpheli “Silahla Kasten Yaralama” Suçundan Mahkemeye Sevk Ediliyor. 62 Kişi Hakkında İşlem Yapılıyor. Ama TFF Maçın Kaldığı Yerden Devamına Karar Veriyor. Ban kalırsa esas tiyatro budur.