Milli Piyango tarafından 2023 yılında yapılacak yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 200 milyon TL olarak açıklandı. Aralık ayına kısa bir zaman kala vatandaşların hayallerini süsleyen büyük ikramiyeye ilgi giderek artıyor. Yılbaşı çekilişi kapsamında toplam ikramiye 1.4 milyar Türk Lirası olacak. Büyük ikramiyenin tamamına sahip olmak için tam bilet alınmış olması gerekiyor. Kimileri yılbaşı biletini internet üzerinden almak isterken kimileri de bayilerden biletlerini temin edebiliyor. Peki, çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bileti fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte yılbaşı büyük ikramiyesine ilişkin detaylar…

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bu yıl büyük ikramiye 200 milyon lira olacak. Çekiliş kapsamında dağıtılması beklenen toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin lira olarak belirlendi. 31 Aralık gecesi yapılacak çekilişte büyük ikramiyenin tümü garantili olarak dağıtılacak. Büyük ikramiye isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak.

Yılbaşı çekilişi özel Milli Piyango bilet fiyatları belli oldu. Buna göre 1 Ocak günü yapılacak çekilişte şansını deneyecekler için çeyrek bilet 50 TL, yarım bilet 100 TL ve tam bilet 200 TL’den satılacak.

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Bu yıl 200 milyon lira olan büyük ikramiyenin yanında, 2 adet 20 milyon lira, 10 adet 2 milyon lira, 20 adet 1 milyon lira, 30 adet de 500 bin liralık ikramiye dağıtılacak.

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye tam bilete çıkması durumunda sahibine 200 milyon TL kazandıracak. Yılbaşı çekilişinde toplam ikramiye 1.4 milyar değerinde olacak.

Yılbaşı bileti satın almak isteyenlerin önünde iki seçenek bulunuyor. Vatandaşlar kendilerine en yakın Milli Piyango bayisinden veya online olarak Milli Piyango Online sitesinden yılbaşı biletlerini satın alabilirler. 

Editör: Onur Yılmaz